Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak, várhatok az első együttléttel?
Megismerkedtem egy sráccal még nyár elején egy munka kapcsán, úgy másfél hónapja hívott el először randizni.
Akkor jött, amikor egyáltalán nem számoltam egy esetleges kapcsolat lehetőségével, és az igazság az, hogy nagyon jól indult az egész, azt hiszem életemben először találkoztam ezzel a "teljes lila köd, rózsaszín felhő" érzéssel...
Felnőtt emberek vagyunk, tehát beszélgettünk már a szexualitásról, szóba nem jött még, hogy akkor most mi mikor, bár ő nemrég azt mondta várjak, amíg gondolom, nem sürget, mert érzi, hogy megéri türelmesnek lenni.
Nem vagyok leragadva a múlt században, és más esetben lehet, hogy már azt mondanám most van itt az ideje, de valahogy olyan jó ez így most még... úgy, ahogy van.
Van bennem némi olyan érzés, hogy tán megtörné az első alkalom ezt a kezdeti varázst, és attól is tartok, hogy túl korán végleg beleesek. :) Lehet, hogy butaság, de normális ez? Érzett más is már ilyet valaha? Nem szeretném őt sem a végtelenségig húzni, csak megfogalmazódott a kérdés most, hogy készülök az esti filmezős randira... Baj, ha még mindig várok egy picit? :)
22L
1) El tudok képzelni mást is egyelőre, a konkrét szexen kívül. :)
2) Én is 16 voltam akkor. Szóval nem a legelsőről beszélek természetesen, hanem Vele az elsőről... :)
Mindkettőtöknek köszönöm!
Elég szánalmas, hogy még ennyi idősen is ott tartanak,hogy minél tovább húzzák szerencsétlen agyát, csakhogy jobban megbecsüljék. Ezzel pont az ellenkezőjét fogjátok elérni.
"Van bennem némi olyan érzés, hogy tán megtörné az első alkalom ezt a kezdeti varázst, és attól is tartok, hogy túl korán végleg beleesek"
Szerinted ez normális gondolkodás? Magyarázd már el nekem, hogy miért lenne vége, ha dugtok! A szex is szerves része egy kapcsolatnak. Ha pedig valaki olyan hülye, hogy hónapokat vár rád, akkor nem csak egy dugásra kellesz.
Az is biztos, hogy én másfél-két hónapnál nem várnék rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!