Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit várjunk egy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várjunk egy első együttléttel? Nem akarom, hogy túl hamar történjen meg.

Figyelt kérdés

15/L és 18/F.

Egyikünk sem szűz már. 2 hónap pont jó lenne, nem?:)

2010. máj. 16. 14:03
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
3 hónap optimálisabb :)
2010. máj. 16. 14:25
 12/49 anonim ***** válasza:
60%
mármint 14:22-nek! És tényleg, azt a nagy Ő-t hány éves korod óta szeretted, 6? És akkor ezek szerint Neked akkor tényleg volt egy 9-10 éves kapcsolatod 6 éves korod óta? Hmm, hát igen, ezzel nem lehet vitatkozni embertársaim, ez a szerelem! xD
2010. máj. 16. 14:28
 13/49 A kérdező kommentje:

Még együtt vagyok vele, csak elég rossz a kapcsolatunk.

Gondolhattok amit akartok, de cigány nem vagyok, és ribanc se! Azért mert 15 évesen együtt voltam azzal, akit szeretek?:D Ne röhögtessetek :)

Nehéz lett volna normálisan válaszolni, ugye?

Különben ti burokban éltek? Nem tudjátok, hogy mi történik a világba? Szerintem az, hogy 15 évesen vesztettem el, egész normális kor volt. Régen 16 évesen házasodtak és szültek gyereket... Mások pedig diszkóba 12 évesen 5 perce ismert pasival vesztik el. Én 4 éve ismerem, 6 hónap után feküdtünk le. Na most ha ti normálisak vagytok, hogy ezért oltogattok, és ribancnak neveztek.. Hát gratulálok, sok eszetek van! :)

2010. máj. 16. 14:42
 14/49 A kérdező kommentje:

14:25

Különben ki ebszélt arról, hogy 13-14 évesen vesztettem el?:D Komolyan, itt egyesek olyanokat mondanak.. Sehol se írtam ilyet, de te írod itt a hülye kitalált dolgaidat. Pff! Sok ész - élen veled kedveském :D

2010. máj. 16. 14:43
 15/49 anonim ***** válasza:
76%

"Sok ész - élen veled kedveském"

Már elnézést, de itt úgylátom Te vagy az IQ huszár.

Ha most 15 éves vagy, felteszem nem 3-4 hónapja vesztetted el, mert akkor nem lenne hírértéke, hogy nem vagy szűz. Nyilván az állítólagos "nagy ő"-vel sem mostanába szakítottál, mert akkor nem tudtad volna kiheverni ilyen hamar, hogy új kapcsolatot létesíts, te, a túlérett, belevaló nagyasszony. Ezek alapján erősen közeledünk a 14 évhez, ami már releváns lenne, de neadj'ég ha mégis hamarabb kezdted, akkor talán csak 13 voltál. Magyarul nem kell számokkal leírnod, hogy ki lehessen találni.

Vagy ennél korábban ráadásul?

Drága, kezdd el az összetettebb magyarázkodást, mert ebbe bele fogsz gabalyodni.

2010. máj. 16. 14:54
 16/49 anonim ***** válasza:
29%
maximálisan egyet értek a kérdezővel.(; komolyan burokban éltek.:D azért mert egy fél éves kapcsolat után elveszíti a szüzeséggét, azzal akit imád, miért robanc?-.^ nem vagytok ti normálisak. amúgy tényleg, 3-4 hónap optinálisabb lenne, de nem kell ezt eltervezni ennyire.(:
2010. máj. 16. 14:55
 17/49 A kérdező kommentje:

Olvass egy kicsit ;)

Írtam, hogy MÉG EGYÜTT VAGYOK VELE. CSAK ROSSZ A KAPCSOLATUNK. ÉS MÁR NEM SZERETEM. Ezért tovább akarok lépni. Most van valaki, akit megismertem, és ki tudja mi lesz belőle.

Na, megvan már eszesem? Olvasni azért tudsz, ugye?

2010. máj. 16. 14:58
 18/49 anonim ***** válasza:
93%
FÉL ÉVES KAPCSOLAT 14 ÉVESEN SZERINTETEK ELÉG ARRA HOGY ODAADJÁTOK MAGATOKAT NEKI????? egy nő attól nő hogy tud nemet mondani az ösztöneinek!!! eszetlen ribanc! mit gondoltál mit mondunk majd, ha kiírod, hogy 15 évesen nem vagy szűz, azért együtt vagy még az előző barátoddal, a nagy ő-vel, akit mellesleg már nem szeretsz, de már inkább mással kúrnál????? hallottál már erkölcsi tartásról? biztos vagyok benne hogy nem! és ne gyere nekem azzal, hogy az arab lányok 14 évesen szülnek, mert nem önszántukból teszik,és a középkorban sem jókedvükből mentek férjhez 15 évesen. 2 jó nagy atyai pofon kéne az ilyen 14 évesen kefélegtő gyerekeknek.
2010. máj. 16. 15:04
 19/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szerintem leszállhatnál a magas lóról..

Igazuk van azoknak akik azt mondják nem normális dolog elveszíteni a szüzességet 15évesen.

Ezt sulykolja belétek a mai világ..minél előbb megdugatni magatokat..nem értem hova fajulnak a dolgok.

De a kérdező sem tehet róla h ilyen a felfogása, míg nekünk van erkölcsi tartásunk addig a mai fiatalok többségének már nem..szomorú a helyzet:(

2010. máj. 16. 15:09
 20/49 anonim ***** válasza:
10%
szerintem meg neked két két nagy atyai pofon. honnan tudod h nem váltak el a szülei vagy nem lett valami az apukájával..? gondolkozzál már, főleg h ezzel nem csak őt bánthatod meg b*zdmeg. egyébként meg marhára nem kéne leribancozni, fogalmad sincs arról h mit miért tesz. és a kérdése pedig arra irányult, h mennyit várjon, és marhára nem az erkölcsi prédikációdra kíváncsi, te szerencsétlen.
2010. máj. 16. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!