Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy férjem és egy nyugodt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férjem és egy nyugodt életem. Mégsem vagyok boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam belé szerelmes, csak annyi csalódás után nyugira vágytam. Ezt megkaptam. Most viszont eljutottam oda, hogy besavanyodtam.

Nem tudom mit tegyek, más örülne, ha egy ilyen nyugodt élete lenne, de azonkívül, hogy mindenben számíthatok rá semmi mást nem tud nekem nyújtani.Nem lett közös gyermekünk és a sex is elég ... semmilyen (havi 1* és az se nagy szám).

Hagyjam el? De miért, mit mondhatnék neki? Megértené? Vagy inkább fogjam be a számat és hagyjak mindent ahogy van?

Eddig azért nem hagytam el mert úgy gondoltam legalább nem vagyok egyedül, de most már nem vagyok biztos benne, hogy egyedül rosszabb lenne.

Egyébként 36 vagyok. Van esélyem még szerelemre?

2010. máj. 14. 12:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Ez hülyeség. Így csak a totál bigott vallású emberek gondolkodnak. Ha egy kapcsolat rossz, nem szabad mindkét embernek tönkremenni miatta. Meg kell próbálni, meg kell adni az esélyt, de egy idő után tudni kell nemet is mondani. Nem a középkorban élünk.
2010. máj. 18. 12:23
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Biztosíthatlak, nem vagyok bigottan vallásos. Amúgy nem is értem, ennek mi köze a valláshoz és a bigottsághoz. (Csak mellékesen jegyzem meg, olyan, hogy bigott vallás nem létezik, maximum bigott vallásosság, de ebbe most ne menjünk bele, mert nem tartozik a kérdéshez.) Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy pusztán önzésből, azért "mert nekem már nem jó", nem hagyhatunk el valakit, akivel egy életre összekötöttük az életünket, akinek adott esetben szüksége van ránk, aki számít ránk (és akire nem mellesleg mi is számíthatunk).
2010. máj. 18. 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:
76%
én a szerelmet választanám,akit szerelemel szeretek:)nehéz megtalálni...
2010. máj. 18. 14:55
 24/24 reekkii válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok nálunk semmilyen együttlét nem volt hónapok óta.. 28 éves vagyok.. Szeretem de nem kapok már elég törődést. Mikor megismerkedtünk még minden rendben volt aztán ahogy teltek az évek egyre jobban kialudt a láng. Én próbáltam tenni azért hogy jobb legyen a kapcsolatunk de ő nem. Már én sem teszek semmit valahogy bele fáradtam. Magányos vagyok.
máj. 9. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!