Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy férjem és egy nyugodt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férjem és egy nyugodt életem. Mégsem vagyok boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam belé szerelmes, csak annyi csalódás után nyugira vágytam. Ezt megkaptam. Most viszont eljutottam oda, hogy besavanyodtam.

Nem tudom mit tegyek, más örülne, ha egy ilyen nyugodt élete lenne, de azonkívül, hogy mindenben számíthatok rá semmi mást nem tud nekem nyújtani.Nem lett közös gyermekünk és a sex is elég ... semmilyen (havi 1* és az se nagy szám).

Hagyjam el? De miért, mit mondhatnék neki? Megértené? Vagy inkább fogjam be a számat és hagyjak mindent ahogy van?

Eddig azért nem hagytam el mert úgy gondoltam legalább nem vagyok egyedül, de most már nem vagyok biztos benne, hogy egyedül rosszabb lenne.

Egyébként 36 vagyok. Van esélyem még szerelemre?

2010. máj. 14. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

döbbenetes véletlen, mintha az én sorsomat olvasnám, csak azzal a különbséggel, nálunk évek óta semmilyen szex nincs, de ugyanúgy 36 éves leszek, és 7 éve vagyunk házasok, szeretem őt, de nem vagyok belé szerelmes.

kíváncsi vagyok hogy alakul a sorsod, ha elmondod neki, én nem merek ilyet lépni.. sajnos én már nem hiszek a szerelemben.

ha gondolod írj nekem beszélhetnénk ezekről

35/N

2010. máj. 14. 14:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha elválsz, akkor szar alak vagy, aki nem néz szembe a problémával, nem megoldani akarja, hanem elmenekül. Az, hogy a házasságotok ilyen, az legalább 50%-ban a te sarad is, meg kéne próbálni helyrehozni, felturbózni...
2010. máj. 14. 15:33
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

Az előttem szólónak nincs igaza!

Nem tudja milyen rossz az, amikor a párja elutasítja az embert az ágyban. A szex igenis nagyon fontos része a házaséletnek! Ha nincs ugyanúgy nem működik a házasság, mint bizalom, vagy közös döntések nélkül.

A hát év pedig pont a sorsfordító időtartam. Általában 7 év után szoktak megromlai a házasságok. Bár a mienk 15 év után romlott meg, de sok ismerősömnél be jött a bűvös 7-es szám. Én pedig csak bíztatni tudom a harmincas nőket a válasra, mert én negyvenéves férfi vagyok, akinek szintén szeretre, kedvességre és nyugodt, (de a hálószobában aktív) életre lenne szüksége egy leendő új kapcsolatban.

2010. máj. 14. 16:10
 14/24 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti hozzá szólónak:

Nem 50%-ban hanem 100%-ban én vagyok a hibás amiért annak idején kapcsolatot létesítettem vele, hogy tudtam nem a szeretőm hanem egy nagyon jó barátom lesz, néha egy kis sexel.

Ha elhagyom tényleg szar alak leszek minden ismerősöm és rokonom szemében, de csak mert ők az embert és nem az élettársat látják a páromban. Nem tudják mi van/nincs otthon villanyoltás után.

Én igenis sokat tettem ezért a kapcsolatért: feladtam a gyermek vállalást, mindig igyekeztem ápolt és szép lenni, elnézni az ő hibáit, hogy sose megyünk sehová, hogy csak olyan filmet nézhetek ami őt érdekli, hogy én nem vehetek magamnak semmi pluszt, de ő igen stb. Mit tehetnék még ezért a kapcsolatért? Már belefáradtam.

Arra vágyom, hogy valaki átöleljen és megkérdezze milyen volt a napom, vagy csak üljünk a kertben éjszaka és nézzük némán a csillagokat. Szóval nekem is kell a szeretet.

Szerintem lehet, hogy ő sem boldog csak belekényelmesedett ebbe a kapcsolatba.

Azért maradtam vele ilyen sokat mert kétkedtem az igazi létezésében és így legalább egy becsületes rendes a párom van. Ami jó terv volt, csak egy idő után elkezd nem működni, hiányzik a fűtőanyag ami továbbvisz egy kapcsolatot.

Szóval nem hiszem, hogy egy soha nem létező érzést elő lehetne varázsolni.

Már vívódom egy ideje ezen, de eddig féltem a válásra még csak gondolni is, de most úgy érzem nem mehet így tovább.

Talán van még időnk újra kezdeni az életünket, de ha nem akkor nekem még egyedül is jobb, mint valakivel együtt akit lassan már látni is rossz.

2010. máj. 14. 19:35
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyébként köszi a véleményeket, párt állástól függetlenül. Nagy segítség nekem. Sok gondolat folyamot indítottak el bennem. És egyre közelebb vagyok a döntéshez illetve a tetthez.

Megígérem nektek cserébe a válaszokért én folyamatosan beszámolok majd a fejleményekről.

2010. máj. 14. 19:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon hamar meg fogod bánni, ha megteszed...
2010. máj. 17. 11:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én például pont egy olyan nőre vágyom, akit átölelhetek és akitvel meg lehet beszélni a dolgokat, akivel EGYÜTT tudjuk az életet élni, aki nem csak havonta párszor akar valamit az ágyban és aki igényli is a szereretet. (41F)

2010. máj. 17. 21:00
 18/24 A kérdező kommentje:

Igen nagyon félek, hogy meg fogom bánni, de attól még jobban félek, hogy egy ilyen érzelmileg semmit sem nyújtó kapcsolatban éljem le a hátralévő életemet. Ijesztő! Félek, hogy bekattanok és egyszer csak valami hülyeséget csinálok.

Egyébként a párom víz jegyű én pedig tűz vagyok, az is fura, hogy egyáltalán egymás nyakán ragadtunk.

Jó azt hallani, hogy azért létezik olyan férfi akinek szintén fontosak az érzelmek és képes rá, hogy ezt tettekkel is kimutassa.

Nem tudom ugyan, van még esélyem boldognak lenni, de ha meg sem próbálom sosem tudom meg és akkor talán egy életen át ezen fogok morfondírozni, hogy mi lett volna ha ...

Bátor leszek! A legjobb barátaim támogatnak.

Tudom, hogy képes vagyok megállni egyedül a saját lábamon.

2010. máj. 18. 07:22
 19/24 A kérdező kommentje:
Elmondtam szombaton egy másik barátnőmnek, aki mosolygott és azt mondta ő is ugyanebben a cipőben jár, de ő marad. Igaz ezerrel tanul angolul és egy év múlva lelép Londonba melózni, a párja nélkül.
2010. máj. 18. 07:41
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Amikor hozzámentél, eldöntötted, hogy vele akarod leélni az életed, és senki mással. És ez egy nem megmásítható döntés, még akkor sem, ha utólag rossz döntésnek bizonyul és megbántad. Arra nem gondolsz, hogy neki még egy ilyen kapcsolatban is szüksége van rád??? A házastársadat nem cserélheted le csak úgy, mert meguntad. Hová jutott ez a világ!?!?!?!? Elég szomorú, hogy csak nagyon kevesen vagyunk, akik így gondoljuk...:(
2010. máj. 18. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!