Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy elmenjen dolgozni?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, ő 2 éve végzett az egyetemen, ekkor költöztünk össze és vállaltunk babát. A szakmája piacképes, szereti is, de azt mondja, hogy a kicsi nagyon sok idejét elveszi, feszült miatta stb. Ezt én megértem. De ott van az is, hogy hiába van meg a papírja, ha egyetlen évet sem dolgozott még a szakmáján belül, nem beszélve arról, hogy bár az én keresetemből is megélünk, nem kellene folyton túlórát vállalnom, ha besegítene ezen a téren is. Megértem, hogy a házimunka és a gyerek is nagy meló, de ha én is jobban besegítenék otthon mint eddig, akkor legalább egy 4 órás munkát tudna valahol vállalni. Edzőterembe is jár, aminek nagyon örülök, de ha arra van idő akkor szerintem másra is. Vagy túl sokat várok? Én 28/F ő 24/N.
2017. ápr. 11. 12:10
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja
2017. ápr. 11. 12:51
 12/54 anonim ***** válasza:
91%

"Minek szült 22 évesen?"

Ja, hogy a teherbeeséshez csak a nő szükséges, a férfi nem? :D akkor eddig el voltam tévedve, azt hittem a gyerek mindkét szülő felelőssége, nem csak az anyáé.

(21 vagyok, nincs gyerekem és nem is tervezem a közeljövőben, de dühít, ha azt mondják a gyerek "megcsinálásához" csak egy ember kell.)

2017. ápr. 11. 13:05
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
12: De örülök, hogy ez a mentalitás nem csak az én szemem szúrja...
2017. ápr. 11. 13:06
 14/54 anonim ***** válasza:
0%

ki tudja tervezett volt e, vagy csak "véletlen" kiszakadt a gumi és nem hatott a tabi.

beleült a tutiba, aztán majd koppan és mehet haza

2017. ápr. 11. 13:07
 15/54 anonim ***** válasza:
23%

Egy férfi dolga a pénzt keresni.

Õ neki meg hogy szexy vonzó nõies legyen mert a gyereket nevelje.

Képezd magad piacképesebbé és vígan megéltek.

Örülj neki hogy igényes és edzeni is jàr,és nem a 98% aki hízik mint egy disznó és levàgatja a hajàt.

Becsüld meg mert jön egy igazi férfi és secperc alatt lecsapja a kezedrõl,bàrmikor talàl magànak piacképes pasit mivel csinos.

2017. ápr. 11. 13:09
 16/54 anonim ***** válasza:
39%

ismerem ezt a fajtát, mert igen, létezik ilyen fajta nőbe aki soha a büdös életbe nem fog és nem is akar elmenni dolgozni.

sok mindent nem tehetsz, majd ha a sors megköveteli akkor el fog menni dolgozni, vagy csak simán elhagy egy olyanért aki kitartja továbbra is.

2017. ápr. 11. 13:09
 17/54 anonim ***** válasza:
28%

nekem is nagyon úgy tűnik, h nem akar dolgozni a drága, suli megvolt, - ahogy írták fentebb- "kiszakadt a gumi" vagy "elfelejtette" szedni a tabit, nem tudhatjuk, de ez boritékolható volt.

nézetem szerint ha a kérdező sokat pattog hirtelen befigyel egy újabb bébi

2017. ápr. 11. 13:10
 18/54 anonim ***** válasza:
23%

pffúúú igazi nő :D

ja hány nő van, aki anya és nő is maradt?! elég sok, aki gyereket nevel, dolgozik, tanul, sportol, jól néz ki, jó feleség, jó anya

100 éve volt divat otthon ülni, mert volt 12 gyerek, meg folyóhoz jártak mosni. most a házimunka a sok géppel seperc alatt megvan. gyerek meg lassan ovis, nem fog otthon ülni egész nap. akkor majd járhat kondizni... lusta

2017. ápr. 11. 13:11
 19/54 anonim ***** válasza:
12%

Igen utolsó õ egy igazi nõ,fitnesz lady,ezrével kapna magànak fullos sikeres pasit.

Irigykedni lehet csinàld utàna,tudod te.mi munka csinosnak lenni.

Diétàzni,csirke rizs zöldşeget enni,fel kellni reggel,hogy a hajàt megcsinàlja egy óràval elõbb.

Igen egy igazi nõ nem úgy mint a 98%,, szeretsz akkor dagadtan is szeretsz meg rövid hajjal slamposan melegitõben"

2017. ápr. 11. 13:14
 20/54 anonim ***** válasza:
90%

"ki tudja tervezett volt e, vagy csak "véletlen" kiszakadt a gumi és nem hatott a tabi.

beleült a tutiba, aztán majd koppan és mehet haza"

A válasz, a kérdező:"ekkor költöztünk össze és vállaltunk babát."

Amúgy mennyi idős a pici? 2 éves? Jár bölcseibe? Mert a gyerek kora is fontos tényező, hogy van e ténylegesen idő mellette dolgozni.

Amúgy szerintem is üljetek le, és nyugodtan beszéljétek meg, ki, mit gondol, érez. Minden jó kapcsolat alapja a folytonos kommunikáció, senki nem gondolatolvasó. Szerintem amúgy normális hozzáállásod van neked is, korrektnek tartom, ha elmondod neki is, amit ide leírtál, hogy többet tudsz te is segíteni otthon ha nem kell túlóráznod. Így eloszlanak a terhek.

2017. ápr. 11. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!