Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vegyem rá a barátomat, hogy végre elmenjen dolgozni?
Sajnos egyáltalán nem akar dolgozni, ilyen téren semmi felelősségtudata sincs. Sokkal jobb neki otthon ülni, gépezni, haverokkal lenni, stb. Nem élünk együtt, ő a szüleinél lakik (akik mindezt eltűrik), de ha ez így megy tovább, nem fogunk együtt maradni mert nem akarok olyan embert társnak, akit még el is kell tartani.
Eleve nem szabad olyan emberrel együtt maradnod, akinek magyarázni kell, hogy MIÉRT IS SZOKÁS ELMENNI DOLGOZNI. Sajnos én sem dolgozok ( nem találok jelenleg melót) de borzasztó rosszul érzem is magam emiatt, hogy itthon kell élősködnöm:( Szerintem ez alapvetően jellemhiba nála, és lehet, hogy az élet összes többi területén ilyen. Amúgy mennyi idős? Van szakmája? Volna lehetősége elmenni melózni?
Számomra az is fura, h a szülei nem penderítik el a fenébe valahova segédmunkásnak, ha már tényleg semmi más nincs. Ők is hibásak.
Teljesen igazad van, szerintem takarítsd el valahová melózni, ha nem megy keress egy normális gondolkodású pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!