Mit tegyek az anyámmal? Hogyan vegyem rá, hogy elmenjen dolgozni? 15/L
Mindig ilyen volt az anyátok? Vagy csak néhány éve lett ilyen?
Egy fizikai munkás fizuból nehéz lehet eltartani 5 főt.. milyen drága ruhákat meg parfümöket követel az anyád? És kap is?
Szomorú, hogy mindig a kamaszok agyalnak ezen, holott nem nektek kéne megoldani mert nincs még akkora élettapasztalatok.
Amíg nem ismeri fel, hogy kezelésre van szüksége addig nem tudtok, mit csinálni vele.
Először is mindannyian le kellene vele ülni és elmondani neki, hogy komoly bajok vannak vele ez érinti az egész családot tehát nem a magánügye, és irreális követelései vannak.
Nehezen fogja felfogni mert bármilyen függőség erős dolog és sokan nem tudnak saját erőből kimászni belőle és többször is vissza eshetnek. Ráadásul a többség nem is érzi, hogy vele bármi baj lenne és hát alkeszként sehol nem fogják felvenni vagy eltűrni.
Ha nagyon nem érdekli és semmi nem használ akkor, akármilyen szomorú is de apukádnak végre a sarkára kéne állnia és elválni. Kaphat segélyeket, családi pótlékot az önkormányzatnál utána lehet járni.
Anyátok ha felnőttnek akarja tartani magát akkor vállalja a felelősséget a tetteiért.
Ha egy szájjal kevesebbet kell etetni, ruházni, egyebek már azzal is lehet spórólni.
16 éves kortól már vállalhatsz diákmelót azzal valamit tudsz segíteni.
Ez szörnyű,de szerintem nélküle még jobban meglennétek,mint vele,de ezt apukádnak kéne eldöntenie.
És egy forintot se kéne neki adni. 5000 forintért már lehet kapni kódos széfet,úgyhogy lopni se tudna.
Nos ha világ életében ilyen volt akkor hiába minden próbálkozás.
Ő ilyen és az apád személyében kifogott egy balekot.
Rendesen ki kéne osztani én azon csodálkozom, hogy apád eddig tűrte jó nagy papucs lehet ne haragudj nem sértésnek szántam de ha jobban belegondolsz....
Ideje apádnak a sarkára állni és beadni a válópert mert egy ilyen rögzült személyiséget már nem fog megváltoztatni.
Nem is anyáddal kéne beszélned inkább apáddal kéne leülnötök ha már mindenképp beszélni akartok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!