Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan, hogy egy nő megüthet egy férfit egy párkapcsolatban, viszont fordított esetben már azonnal ítélkeznek?
A nők gyengébbek az rendben van, de a fizikai erőszak akkor sem oké szerintem, mindegy ki gyakorolja.
Hallottam olyanról is, hogy a csaj nekiesett a férfinek és a férfi szó szerint csak védekezett, majd a csaj feljelentette bántalmazásért.
Még suliban volt ilyen osztálytársam, aki úgy volt vele, hogy "ő törékeny nő, őt nem üthetik meg a férfiak", viszont kegyetlenül pofozkodott, mardosott mindenkit, mondván "úgyse üthetnek vissza". Az ilyen nőt igenis meg fogom ütni, ha megüt.
Sok nő azt hiszi, hogy ő gyenge és nem tud fájdalmat okozni, ezért teljes erőből üt. Ami igenis fáj.
Párkapcsolatban én egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy fizikailag kellett levezetnem a dühömet, de nem őt ütöttem meg, hanem vagy az asztalra csaptam, vagy nekivágtam valamit (ami puha, pl párna) a falnak. Egy nő is meg tudná tenni, hogy így vezesse le a stresszt. Ha rajtam vezeti le, akkor bizony védekezni fogok, és az neki is fáj. Civilizált ember nem bántja a másikat, függetlenül a nemtől. Ha pedig mégis, akkor viselje a következményét. Szintén függetlenül a nemtől.
Ha én megütném a páromat valami miatt, max felbosszantanám.
Ha ő megütne talán el is esnék,súlyosan zúzódna valamim,de legalábbis biztos h sokáig fájna és/vagy nyoma maradna.
A csicskapofon és a komoly erőszak között oltári nagy különbség van.
Én nem is tartanám férfinak a vőlegényem, ha egy kis legyintés miatt sirva fakadna... nem vagyok boxoló, komoly kárt nem tudnék okozni.
Kb én röhögném ki, ha nyüszítve rohanna a mamához vagy nem tudom :D
Ütöttem már meg fiút teljes erőből (arcoskodtak h nekik úgysem fáj). Arcon, és nem azt mondom, hogy nem érezték meg, de ott totál szinte nekifutásból lendületből ütöttem, nem csak legyintettem egyet...
Ok, van olyan aki elkezdi püfölni a férjét.. háát.. anyukám egyszer püfölte meg aput de ő röhögött közben, pedig anyu tiszta ideg volt :D
Szerintem apukám miatt tartom férfiatlannak ha egyférfi sirdogál egy nő ütése miatt.
Nyilván itt nem a rendszeres verekedésre gondolok, oda már agybaj kell. De ha az egész kapcsolat alatt max 2x eldurvul a nő, attól még nem kell pityeregni. Csak ne a pasin törje a tányért.
(Barátomat soha de soha nem ütöttem meg. A vőlegényemet 2x, egyszer véletlen reflexből amikor a jeget a hátamhoz nyomta és pár napja amikor szellemnek hittem, hozzávágtam, a hajkefét:D na de idegből soha senkit)
Megalázó? Inkább férfias ha nem sírja el magát. Allni kell és tűrni, ne már h megfélemlítse egy 50 kilós kiscsaj..
De mondom nem a folyamatos ütlegelés.
Ha pasi lennék, vagy leszbi és nálam 20 kilóval kisebb csaj lenne a barátnőm, biztos nem sértődnek meg, ha egyszer túl mennek minden határon és a kislány el akarna páholni.
Kb mint amikor a kis csivavám arcoskodik egy staffordshire terrierel. Kicsit vicces. Nyilván ha hatodszorra csíp oda, már nem, de én nem is az állandó ütlegelésre gondolok:)
Válassz nálad gyengébb barátnőt és nem kell félned tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!