Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, sokan lehetnek meg igy. Anno, nem jott ossze azt amit szerettem volna, foleg akivel szerettem volna. Aztan, atlag csalad, stb. De lehetett volna ugy is ahogy szerettem volna kizarolag rajtam mulott?
Attól függ!
Sosem késő változtatni, vagy a meglévő kapcsolatodat/munkádat/életedet jobbá tenni.
#6, igen, pl 70 fölött már valóban nincs túl sok értelme egy nagy változtatásnak.
Bár erre is van kivétel...
Kedves Kérdező!
A változtatás nem életkor függvénye, hanem azé, hogy mennyire akarsz érte tenni. Megvan-e benned a kellő akarat és elhivatottság a jobb felé.
Ha nincs, valóban, ez van és foghatod mindenre a korra, rám, vagy az életre a sorsa. De, ettől neked nem lesz jobb.
De, ez csak az én véleményem.
Nem igazán logikus és a szerelmes veresek is erről szólnak, siratjuk azt aki már nincs de rajtad múlott, akkor miért nem tettél hogy össze jöjjön?!
Hát nem tudlak sajnálni.
Kérdező hány éves vagy?60-70??
Habár az sem akadály sokszor,én ismerek olyan embert aki nyugdijas korában váltotta valóra az álmát :)
Na de szóval rajtad múlik minden.Te életed,te irámyitod.Te döntöd el ,hogy kivel és hogyan akarod élni.
Egyébként tényleg hány éves vagy?
Miért nem jött össze akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!