Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, sokan lehetnek meg igy. Anno, nem jott ossze azt amit szerettem volna, foleg akivel szerettem volna. Aztan, atlag csalad, stb. De lehetett volna ugy is ahogy szerettem volna kizarolag rajtam mulott?

Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 16:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ahogyan mondta (enekelte ) valaki egykor, hat tessek holgyek,urak most nevessenek ,64 vagyok de nem ertek azzal egyet tavolrol sem hogy csak rajtam mult minden,vannak kulso, korulmenyek amelyeken nem lehet valtoztatni,de nem reszletezem,ma mar ugy is lenyegtelen.
2017. jan. 31. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Pontosan ma gondolkoztam azon, ha közel 70-hez érek és visszagondolok az életemre, elégedett leszek vagy sem, de az az igazság, ha akkor tudnád mi a helyes döntés, nem döntenél rosszul, minden utólag derül ki.
2017. jan. 31. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!