Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarazna hogy lehet hogy sokan szerelmesek lesznek ugy hogy valakivel csak neten irkaltak?

Figyelt kérdés

Olvastam ma itt egy kerdest(meg regebben is sokszor volt tema)

Hogy sirankoznak az emberek hogy szerelmesek pedig a masikkal meg csak egyetlen egyszer sem talalkoztak. Ez hogy lehetseges? Tini korban meg megertenem de legtobb esetben felnott emberekrol van szo.

Nem itelkezek csak nagyon erdelelne hogy ez csak nekem fura? :)

2017. jan. 17. 14:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Mert sokmindent hozzáképzelnek az illetőhöz, ami sok esetben nincs is ott. Kivetítik rá a vágyaikat- netán úgy irányítják a beszélgetést, hogy az nekik kedvezzen, és ebbe a képbe szeretnek bele.
2017. jan. 17. 14:49
 2/24 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan ahogy az elso irja.

Ez nem szerelem. Az ilyen embereknek fogalma sincs arrol, hogy mi az igazi szerelem. A kepernyo mogul biztonsagos a dolog, nem kell megnyilni ugy istenigazabol, szoval ja. ez csak abrandozas.

2017. jan. 17. 14:52
 3/24 anonim ***** válasza:
83%

A szerelem kifürkészhetetlen.....

Lehetséges a szerelem szerintem.Egyszerüen beleszeretsz a másik lelkébe...és igy tényleg az embert szereted meg.

Nincs testi kapcsolat szóval aszex akkor szóba sem jöhet,de mégis ott van ez az érzés.

Nekem egyik volt csoporttársam interneten keresztül ismerkedett meg egy férfival.

A srac kint élt Usa-ban.8 hónapig nem találkoztak,8 hónap után első személyes találkozón a srác megkérte a kezét és összeházasodtak,csoporttarsam kiköltözött hozzá.

Most karácsonykor voltak itthon a szüleinél és összefutottam velük a városban de már hárman voltak :)

Van egy gyönyörű kislányuk és boldogok nagyon.

Szóval döntsd el hogy létezik-e ilyen szerelem vagy nem.

2017. jan. 17. 14:53
 4/24 anonim ***** válasza:
74%

Az első hozzászóló leírta a lényeget. Ezt a fajta "szerelmet" én is megtapasztaltam aztán jött a mérhetetlen csalódás az élő találkozón. Nos pont ezen okok miatt :)

Az internet már csak ilyen.

2017. jan. 17. 14:58
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Jó 4 hónap beszélgetés, de még egy kép sem volt.

Első élő találkozás, olyan laza volt, mintha évek óta együtt járnánk. Tartott még két évig, más kívülálló okok végett lett vége.

2017. jan. 17. 15:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én interneten keresztül ismertem meg a páromat. Egy pár évig csak barátok voltunk, aztán elkezdtünk jobban érdeklődni egymás iránt. Aztán 4 év ismerettség után találkoztunk, további 1 évig távkapcsolatban éltünk és most 2 éve élünk együtt.
2017. jan. 17. 15:14
 7/24 anonim ***** válasza:
97%

Én is neten ismerkedten meg a párommal, lassan egy éve. Fél évig csak cseteltünk (nem jöhetett haza a munkája miatt). Nem beleszerettem, de szimpatikusnak találtam, normális gondolkodással.

Mindezek ellenére féltem a valos találkátol (volt már rossz tapasztalat), de teljesen pozitívan csalodtam, mert végig öszinte volt, azt a férfit kaptam, akit a fél év alatt megismertem.

Azota már együtt is élünk, és a jövöt is közösen tervezzük.

2017. jan. 17. 15:18
 8/24 A kérdező kommentje:

Persze olyan van hogy sokat beszelgetnek szimpatikusak egymasnak. :) de az hogy szerelem???

Ahhoz hogy szerelmes legyen az ember kellenek erintesek, kozos elmenyek, stbstb

Szerinten max rajongas lehet a masik fel irant

Van is egy musor a viva tv-n a kamureg ott is rengeteg ilyen van. Hogy egyutt vannak 1-2-3eve ugy hogy egyszer sem talalkoztak. Szerintem ez beteges

2017. jan. 17. 15:28
 9/24 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező ne haragudj meg de semmi jogod "betegesnek" nevezni ezt a dolgot ésezzel minősiteni azokat az embereket akik így találták meg esetleg a párjukat.Lásd,jó néhány hozzaszóló itt is....

Ha te ezt nem tudod megérteni,hogy miként alakulhat ki igy szerelem akkor az a te gondod.Nem vagyunk egyformák!

Másak az igényeink,másak az érzelmeink...

Fogd fel és ne ragódj ezen.

Minden jót

2017. jan. 17. 15:33
 10/24 anonim ***** válasza:
84%
Lehet neked szükséged van arra, hogy jól megdugd a csajt mielőtt beleszeretsz, de a szerelem nem a testi kontaktusok miatt alakul ki. Interneten keresztül is ugyanazt a személyt ismered meg, csak így elsőre nem a külsejébe szeretsz bele, hanem a belsőjébe.
2017. jan. 17. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!