Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan azt mondjak, hogy ha tul hamar kezdjuk a fiuzast, akkor megbanjuk. Elmagyarazna valaki, hogy miert is banjuk meg?
1.mert ink a tanulással kéne foglalkozni...
2.hamar kiégtek
Lehet korán kezdeni, úgy 15-16 éves kortól. De szerintem amíg csak lehet élvezzétek ki hogy gyerekek vagytok. Nem kell 14 évesen elveszíteni a szüzességet.
Én kicsit visszasírom azt az időszakot amikor még csak egymás kezét fogtuk a fiúval, és csak pár lopott puszi volt.
Aztán jött a szex. Mindenki szexelt középsuliban. Pedig az még csak szerencsétlenkedés volt, ahhoz képest amit most csinálok a párommal.
A mai csajok elkapkodják. Nem lesz attól felnőtt egy 14 éves, hogy már volt 1-2 sráccal. Ez inkább szánalmas. És majd később nem is lesz nagy dicsőség bevallani 25 évesen, hogy már voltál 20 pasival. Ezt nem fogja értékelni a párod. Tartalmas kapcsolatot kell keresni, hogy épüljön a lelketek, szexualitásotok. Nem a leépülést, és a kihasználást kell keresni.
11:44, szerintem meg ez hülyeség, ez nem vizsga, amin akkor mész át, ha sokat tudsz. Nyilván nem jött olyan szerelem azelőtt, ami neked kellett volna. Ezen nem szabad görcsölni.
Kérdező, azért mert még nem vagytok testileg fejlettek. Egyszerűen nem áltok rá készen, fájdalommal jár, aztán 20 évesen frigidek lesztek mind, persze kivétel a kivétel. Egyébként meg kivel dugnátok? A korotokbeliekkel? Vagy ilyen 18 fölötti pasikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!