Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná hogy is van ez?
Hát, én nem tudom miért ciki ma megmondani kereken a dolgokat. Mondd ki neki kereken, hogy már nem tudod mi van! Hozd éles helyzetbe, nézd meg akkor mit reagál.. szerintem, ha egykor jól megvoltatok, akkor megtudjátok ezt is beszélni.
Mi csak tippelhetünk.
Szerintem amúgy.. vagy nagyon félénk ez a srác, vagy Ő sem tudja mit akar. Más dolga akadt. .. szerintem legjobb, ha tőle tudod meg!
Mindenképpen személyesen kell az ilyet megbeszélni. Az msnes beszélgetés nem ér semmit...ott lehet, hogy őszinte az ember, de néhány esetben biztos, hogy nem merné a szemedbe is mondani.
Ha meg neki ez túl gyors és nem ugyanazok a tervei veled, mint neked vele... akkor nem biztos, hogy érdemes rá időt pazarolni. Vagy ha mégis akarja, csak inkább előbb ismerkedne...akkor hagyj neki időt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!