Mit szeretnek sokan az E100 ágán nem értem. Valaki elmagyarázná? Többi lent.
Hát játékstílustól függ.
E-100-ast jobban szeretem több is rajta a jó tank (VK páncél elég gyenge) és az E-75 is az egyik legjobb tier IX.
Maus se rossz de a VK páncélja (mint már említettem) elég gyenge. De a Maus ága (kivéve a Maus) mozgékonyabb mint az E-100 ága. De ez az én véleményem.
UI. Elég régen játszottam,nem tudom azóta változott e valami.
A Maus ágának a csúcspontja a Tiger P, a többi tank gyenge a szintjén és már a Tiger sem olyan, mint régen. Az E-100 ága nagyon jó, ugyan én nem játszottam a DW-vel, és az 5ös tankkal sem, viszont 6os szinttől nagyon erősek a tankok, ez E-75 például sokak szerint a legjobb 9es nehéz tank és nem véletlenül. Szóval szerintem az E-100 ága sokkal jobb, mint a Maus ága.
A német közepes tank ágak elég különbözőek, de mindkettő 8as szinttől indul be igazán.
A Tiger P-ből ki tudod fejleszteni a Tiger I-et szóval könnyen át tudsz menni az E-100 ágára és így nem kell a DW 2-vel meg a két másik utána jövő tankkal vacakolnod.. Mindkettő ág egész jó, csak tudni kell használni a tankokat. A tier 4-es tankokat pedig ne is akard szeretni, ezek a legrosszabb tankok a játékban. Emellett ők is veszik el a kedvét az embernek a játék során először. Direkt van így megcsinálva, mégpedig azért, hogy vegyél prémiumot.
Ha pedig az oroszok jönnek be és a németek nem illenek a játékstílusodhoz, akkor egyszerűen ne játssz a németekkel. Helyettük kezd el a kínai heavy ágat, orosz másolatok viszont van bennük egy kis +
Az E-75 -öt pedig sokan a játék legjobb tankjának tartják, szóval érdemes lehet kihúzni at az ágat. A VK 30.01H pedig uganolyan papír, mint a DW 2 csak egy szinttel feljebb, ha az nem tetszett, akkor ez sem fog.
Egyébként a németek támogató tankok, gondolom ezért is nem jönnek be, mert közelharcban sokszor alul maradhat velük az ember.
az IS-nek sokkal jobb a páncélja, emelett nem 600-at lő két lövésből, ahhoz nagy balszerencse kell
390 az átlaga nem 300 :D szóval kettőből az átlag 780. Egyébként nem mondom, hogy a Tigris nem jó tank, de nem közelharcra való hiába ilyen jó a dpm-je.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!