Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy sok helyen a feleseg vasalja a ferfi ruhait?
Most nem az egyeb hazimunkak erdekelnek, hogy miert a no vegez valahol tobbet, hanem konkretan a vasalast nem ertem, mert amig a tiszta lakas mindket fel erdeke, a vasalt ing az csakis a ferfie, nekem pl total mindegy lenne, a parom gyurott ingben megy-e dolgozni vagy sem 😅
Nekem ez nagyon furcsa.
A legtöbb háztartásban a nő vasal, és ha már úgyis vasalja a 8 nadrágot meg a 12 pólót, minek hagyna ott 4-5 inget. Ahogy egy (férfi!) válaszoló írta itt, ő se csak a saját tányérait mosogatja el, mert nem akkora teher még kettőt elmosni.
Mondjuk a szüleimnél pont apukám vasal, és én se szoktam, mert sose tudtam rendesen vasalni. Van egy hülye szokásom, hogy letesztelem a dolgokat, hogy tényleg forróak-e, kiskoromban meg is égetett a vasaló, és amíg otthon laktam, el voltam tiltva a közeléből. Szóval vagy gyűrött ruhákban járok (nem hordok inget, a pólókat meg kisimítgatom és kihúzkodom teregetésnél, így azért normálisan néznek ki), vagy a férfi vasal. :D
Sok a femináci itt megint....Igen tudom sokat dolgoztok elfáradtok a munkába....Hol dolgoztok?Bányában?Vagy talán kollégák vagyunk a honvédségnél?
Képzelem mennyire elfáradtok...Kérlek meséljetek még....
Én nem dolgozom.Én szolgálatba járok.Amúgy nem hinném hogy vagy olyan helyzetben hogy parancsolgass.Amúgy az őszinte ember miért bunkó?Én nem nyalom más pi😃csáját...Ha kell a szemedbe mondom amit kell...
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!