Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az, hogy sok helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy sok helyen a feleseg vasalja a ferfi ruhait?

Figyelt kérdés

Most nem az egyeb hazimunkak erdekelnek, hogy miert a no vegez valahol tobbet, hanem konkretan a vasalast nem ertem, mert amig a tiszta lakas mindket fel erdeke, a vasalt ing az csakis a ferfie, nekem pl total mindegy lenne, a parom gyurott ingben megy-e dolgozni vagy sem 😅

Nekem ez nagyon furcsa.

2017. márc. 21. 10:28
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Nincs szuksegem ilyen semmitmondo dicseretekre, vasalni mindenki tud, akinek van legalabb egy keze 😅
2017. márc. 21. 14:20
 32/41 anonim ***** válasza:
64%
Dícsérjenek azért, hogy szép vagyok, jó a seggem, okos vagyok, jó vagyok az ágyban, jó az ízlésem, meg hasonlók. Ezek csak példák, de egy nőnek sztem inkább ezek esnek jól, nem az, hogy "tyű, de szépen vasalsz/takarítasz"... Női munka? Ilyen már rég nincs, max annak, aki hagyja magát megetetni ezzel a maszlaggal...
2017. márc. 21. 14:26
 33/41 anonim ***** válasza:

A legtöbb háztartásban a nő vasal, és ha már úgyis vasalja a 8 nadrágot meg a 12 pólót, minek hagyna ott 4-5 inget. Ahogy egy (férfi!) válaszoló írta itt, ő se csak a saját tányérait mosogatja el, mert nem akkora teher még kettőt elmosni.

Mondjuk a szüleimnél pont apukám vasal, és én se szoktam, mert sose tudtam rendesen vasalni. Van egy hülye szokásom, hogy letesztelem a dolgokat, hogy tényleg forróak-e, kiskoromban meg is égetett a vasaló, és amíg otthon laktam, el voltam tiltva a közeléből. Szóval vagy gyűrött ruhákban járok (nem hordok inget, a pólókat meg kisimítgatom és kihúzkodom teregetésnél, így azért normálisan néznek ki), vagy a férfi vasal. :D

2017. márc. 22. 09:59
 34/41 anonim ***** válasza:
15%

Sok a femináci itt megint....Igen tudom sokat dolgoztok elfáradtok a munkába....Hol dolgoztok?Bányában?Vagy talán kollégák vagyunk a honvédségnél?

Képzelem mennyire elfáradtok...Kérlek meséljetek még....

2017. márc. 22. 16:22
 35/41 anonim ***** válasza:
45%
Önzőség az ha te magadnak megcsinálod,a párodnak meg nem.Bezzeg ha nem dug meg jól akkor rinyáltok......
2017. márc. 22. 16:23
 36/41 anonim ***** válasza:
Drága Tibikém, én magamnak se vasalok, mert utálok, nem is tudok jól, nem is érdekel. Olyan ruhákat hordunk, amit nem kell vasalni 😆
2017. márc. 22. 20:46
 37/41 anonim ***** válasza:
66%
Szarban van a haza, ha ilyenek védik.
2017. márc. 22. 21:27
 38/41 anonim ***** válasza:
31%
Én csak az ingeket vasalom ki...Nincs sz😃arban a haza.Meg van védve a pi😃csád...Nyugi...Vagy talán te alkalmasabb vagy rá?
2017. márc. 23. 07:58
 39/41 anonim ***** válasza:
Inkább dolgozz, ne gyakorizz, ha csak a trágárság ömlik a szádon. Bunkó.
2017. márc. 23. 12:00
 40/41 anonim ***** válasza:

Én nem dolgozom.Én szolgálatba járok.Amúgy nem hinném hogy vagy olyan helyzetben hogy parancsolgass.Amúgy az őszinte ember miért bunkó?Én nem nyalom más pi😃csáját...Ha kell a szemedbe mondom amit kell...

Ennyi...

2017. márc. 23. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!