Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan facebook-os fotóról ahol egy szép négytagú család nevet látszólag harmóniában és közben te tudod, hogy a feleség mondjuk 10 éve csalja férjét? (A férjet nem tudom, hogy csalja-e a feleséget)
Én pontlesz**om.
Van annál jobb dolgom is, hogy más szánalmas életével és problémáiéval foglalkozzak.
Lehet, téged is csal az asszony, azért akadt ki rád a véleményed miatt. Bocs, hogy írtam.
30/f
A feleséged reakciójából ítélve hamarosan kitehettek ti is egy ilyen képet... Én emiatt aggódnék a másik ítélkezése felett.
Magánvélemény: elítélem a megcsalást, mindegy ki teszi.
Az egész facebook egy hazug, al, hamis dolog. En ezért h*nyok tőle. Mindenki képmutató es próbálja elhitetni, hogy o milyen boldog, szerencsés stb, stb.
A kérdésedre válaszolva: Undorító az a nő. Én le is buktatnám azt a nőt a helyedben...
Sokan élnek úgy, hogy nem minden van rendben a kapcsolatukban. Valamilyen hiányuk van és másik forrásból szerzik be azt amire igényük van. Kialakul a kettős életük.Ők okokat találnak, megmagyarázzák maguknak miért tartják az alap kapcsolatot, miért tartják a mellék kapcsolatot. Önmaguk számára kell elfogadhatóvá tenniük a helyzetet, mert különben nem tudnák ezt két sínen lelkileg csinálni. Mindkét kapcsolatban színlelni kell: boldog családot, boldog szeretőt. Még akkor is ha a partnerek tudnak róla. Ha vannak gyerekek nyilván miattuk is színlelni kell ebben a helyzetben fenntartani a szép család látszatát.
Én már elég idős vagyok, nem háborgok az élet dolgain, mert eleget éltem ahhoz, hogy tudjam egy képről nem lehet belátni a mindenséget, nem lehet tudni mi van azoknak az embereknek a lelkében, mitől szenvednek, milyen vágyak és remények kínozzák őket, milyen élet áll mögöttük, milyen úton jutottak eddig. Véleményem szerint azért mindenképpen hazug élet ez. Szomorú az ha az ember az életét nem őszintén éli.
A "velejéig romlott" ezzel ítélkeztél. Jogod van ahhoz,hogy véleményt mondj erről-arról. De amikor ítélkezel akkor számítanod kell reakciókra is, mert lehet, hogy az ítéleteddel a másik ember húsába vágsz. Jelen esetben azzal, hogy azt mondtad az a nő velejéig romlott, a feleségedről is ítélkeztél,és megsértetted. Ezért akadt ki. Szerinte ez így jó és szerintem okokat is tudna mondani, hogy ez szerinte miért elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!