Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az, hogy sok helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy sok helyen a feleseg vasalja a ferfi ruhait?

Figyelt kérdés

Most nem az egyeb hazimunkak erdekelnek, hogy miert a no vegez valahol tobbet, hanem konkretan a vasalast nem ertem, mert amig a tiszta lakas mindket fel erdeke, a vasalt ing az csakis a ferfie, nekem pl total mindegy lenne, a parom gyurott ingben megy-e dolgozni vagy sem 😅

Nekem ez nagyon furcsa.

2017. márc. 21. 10:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

#8-as

Nem vitatom az igazadat, csak a kérdésre válaszoltam.:)

Én nő vagyok és utálok vasalni, pedig minden egyebet tisztességgel elvégzek.

Ha kell lakást festek, villanyt szerelek, kárpitozok, miközben nagyon jól sütök-főzök és az otthonom is tiszta.

De vannak "nemszeretem" dolgok, ilyen a vasalás is.

Ezért, nem vasalok.

Lehetőleg csak olyan holmikat vásárolok, amiket nem kell vasalni.

A férjem is mindent megcsinál amit kell, de vasalásra még nem tudtám rávenni, pedig hidd el próbáltam.

Így 5 évente azt az egy szál ingét (esküvő, temetés, osztálytalálkozó) nagy keservesen kivasalom és a többi le van tojva.

2017. márc. 21. 10:50
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán vasalok, 99%-ban olyan holmijaim vannak, amik nem igényelnek vasalást, plusz szárítógépből frissen kiszedve olyan, mintha vasalva lenne.

Ha a páromnak ingre van szüksége (ritkán), akkor számára természetes, hogy kivasalja magának. Mielőtt összejöttünk, évekig élt egyedül, megtanult gondoskodni magáról minden téren.

2017. márc. 21. 10:50
 13/41 anonim ***** válasza:
# 11: Jól van, én csak arra válaszoltam, hogy a pepecselés olyan nőies dolog. :)
2017. márc. 21. 10:54
 14/41 anonim ***** válasza:

#6 Maradj már, azért egy vasaláshoz nem kell különösebb tehetség, aki akarja, az meg tudja csinálni.

Én azért biztos nem vasalnám ki a ruháját, mert ő lusta hozzá, de ha egyébként is lenne más vasalni való is (én ruháim, törölközők, ágyneműk, stb), akkor természetes, hogy az ő ruháit se hagynám ki.

2017. márc. 21. 10:55
 15/41 anonim ***** válasza:
37%
Engem minosit hogy milyen ferfi van mellettem.Ezert.
2017. márc. 21. 10:56
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért vasalom ki a ruháit, mert neki teljesen mindegy, hogy miben megy, nekem meg nem. Azaz nem várja el tőlem, gyűrötten is felvenné, de nekem számít. Plusz én szeretek vasalni, közben mindig filmet nézek.
2017. márc. 21. 11:01
 17/41 anonim ***** válasza:
69%
Mi megosztjuk a vasalást, nincs olyan, hogy csak én vasalok. Miért is lenne? Mindketten dolgozunk, mindketten csináljuk a házimunkát is, így a vasalást is. Úgy gondolom, hogy egy olyan párkapcsolatban, ami a maradiságon felülemelkedett ez nem is kérdés tárgya.
2017. márc. 21. 11:13
 18/41 A kérdező kommentje:
En alapbol nem vasalok, mert nincsenek olyan ruhaim, amik gyurodnenek, az az 1-2 bluzom ami van, vasalasmentes es kilognak magukat. Es szabalyosan utalok vasalni, a parom turelmesebb, egyebkent nalunk semmilyen hazimunka nincsen kiosztva, hogy csak en vagy csak o csinalja, mindent megcsinalunk mind a ketten. Regebben volt par ruham, amit kellett vasalni, de sosem egyszerre vasaltam ki semmit, hanem kozvetlenul hordas elott.
2017. márc. 21. 11:18
 19/41 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy a 17. hsz miért lett lepontozva :D
2017. márc. 21. 11:19
 20/41 anonim ***** válasza:
95%
# 15: Ezzel egyetértek, de nem úgy, ahogy te gondolod. Engem pl. az "minősít", hogy olyan férfit választottam társul, aki képes kivasalni a saját ingét és nem cselédnek tekint...
2017. márc. 21. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!