Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy sok helyen a feleseg vasalja a ferfi ruhait?
Most nem az egyeb hazimunkak erdekelnek, hogy miert a no vegez valahol tobbet, hanem konkretan a vasalast nem ertem, mert amig a tiszta lakas mindket fel erdeke, a vasalt ing az csakis a ferfie, nekem pl total mindegy lenne, a parom gyurott ingben megy-e dolgozni vagy sem 😅
Nekem ez nagyon furcsa.
Engem sem érdekel, vasalva, vagy gyűrötten veszem fel.
Viszont, ha párkapcsolatban vagyok, tuti, a párom fogják érte megszólni.
Van aki még az ágyneműt is kivasalja, az nem fog otthagyni 3 inget, hogy a másik csinálja meg.
Ha csak az ing van, akkor meg mindegy, hogy ki csinálja meg, 5 perc az egész.
Miért, én nem szerethetem, ha jól néz ki a pasim, és nem úgy, mint egy csöves?
Na meg, szerintem egy működő párkapcsolatban, ahol igaz szerelem, őszinteség, hűség és bizalom van, nincs olyan, hogy 'nem az én érdekem.' A barátomnak sem érdeke, hogy ha mondjuk 4 órára készülök diákmunkára, de vállalok pluszba és 8 lesz belőle, van-e mit ennem annyi ideig. Mégis hoz nekem mindig valamit, ha én nem tudnék elmenni kajáért...
21/L
Egyrészt valakinek fontos, hogy gyűrött-e a párja ingje, mert őt fogják megítélni, ha az, hiszen ő vasalja mindig, szóval ez amolyan 22-es csapdája.
Másrészt meg szerintem ott kezdődik, hogy ez is egy hagyományos női munkának számít a legtöbb embernél. A belenevelés pedig így néz ki: nekem két bátyám van, de amikor vasalni kellett, sose nekik szólt anyám, hogy segítsek, hanem mindig nekem.
Talán azért, mert ehhez kell némi türelmes pepecselés az a nőkben jobban benne van.
A férfiak is meg tudnák csinálni, ha rá lennének kényszerülve, de az nem nézne úgy ki.
Ha már ott vagy és vasalsz igazán kivasalhatod az én ruháimat is, hiszen ha főzők, én is úgy csinálom, hogy neked is jusson, nem csak a rezsi rám eső részét keresem meg, mosogatásnál sem csak azt mosom el amiből én ettem stb. Szerintem, ha ez gondot jelent akár egyedül is lehetne maradni. Mondjuk úgy vagyok a vasalással, hogy "hagyd már, befeszítek, majd kisimul"
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!