Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az, hogy sok helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy sok helyen a feleseg vasalja a ferfi ruhait?

Figyelt kérdés

Most nem az egyeb hazimunkak erdekelnek, hogy miert a no vegez valahol tobbet, hanem konkretan a vasalast nem ertem, mert amig a tiszta lakas mindket fel erdeke, a vasalt ing az csakis a ferfie, nekem pl total mindegy lenne, a parom gyurott ingben megy-e dolgozni vagy sem 😅

Nekem ez nagyon furcsa.

2017. márc. 21. 10:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert sajnos még ma, a XXI. sz.-ban is a nőt "szólják meg", ha a férfi vasalatlan ingben van...
2017. márc. 21. 11:30
 22/41 anonim ***** válasza:
63%
21.: sajnos így van. Mintha legalábbis a nő a hazasságban arra szerződött volna, hogy anyja és cselédje lesz egy nagy csecsemőnek
2017. márc. 21. 11:33
 23/41 A kérdező kommentje:
Engem pont nem erdekelne, ha emiatt engem szolnak meg, olyan emberekkel nem apolnek kozeli viszonyt, aki szerint az en kotelessegem a parom vasalt ruhairol gondoskodni😅 A kozeli barataink nem szolnak meg ilyesmik miatt, most a parom kollegaival meg pl minek foglalkozzak? Vagy idegenekkel az utcan akik rankneznek es azt gondoljak, hogy huha nem vasaltam ki a parom ruhajat?
2017. márc. 21. 11:41
 24/41 anonim ***** válasza:
23.: sajnos valamiért egyesek szerint még az 1800-as években élünk, amikor a nő háztartásbeli volt. Az már persze mindegy, hogy azóta ugyanúgy dolgozunk, mint a férfiak, szerintük mégis továbbra is a nőké a teljes házimunka is, amíg a férj a kanapén sörözik
2017. márc. 21. 11:45
 25/41 anonim ***** válasza:
25%
#20 az enyem is elt egyedul,tokeletesen el tudja latni magat,beleertve a vasalast,fozest,hazimunkat,de en belulrol erzem azt hogy melozik o eleget ahhoz h meleg vacsora,tiszta ruha,vasalt ing es boldog legkor vegye korul.A milyen ferfibe nekem beletartozik a kinezete,a viselkedese (velem es masokkal),nem azert mert mit gondolnak masok,hanem mert milyen leszrom no vagyok en,ha ilyen aprosagokat keptelen vagyok megtenni erte. Ugyanezt visszakapom tole mas figyelmessegekben.En meg azokat nem ertem akik eletkozossegben elnek es kulon kajat esznek es kulon mossak a szennyest.(ami nem egyenlo a megbeszelt haztartasi munka felosztasaval).
2017. márc. 21. 11:45
 26/41 A kérdező kommentje:
A kulon szennyes meg a kulon kaja tulzasnak tunik, de lehet naluk csak ez valt be arra, hogy ne mindig csak az egyik fel figyeljen valamire. Pl aprosag, de ha en dobom be a zoknimat a kanape melle hazaerkezes utan, akkor nem sokkal kesobb siman felszedem es ennyi, ha a parom zoknija van odahanyva valahova akkor duzzogok neki egy sort, hogy miert nem kepes a szennyesbe dobni, ne nekem kelljen mar utana pakolni😅 (Ez nalunk tenyleg aprosag, nincs belole komoly vita mielott azt hinnetek, van hogy elteszem en csak na, ertitek, a sajat rendetlenseget az ember sokkal konnyebbn elturi, maset meg kevesbe.) Szoval a kulon mosas es ezek is ilyen lehet.
2017. márc. 21. 11:51
 27/41 anonim ***** válasza:

Én speciel azért vasalom a férjem holmiját (is), mert míg azzal pepecselne, addig megcsinál egy betonozást, vagy jó pénzért egy vízszerelést valakinek.

Reggeltől estig, összehasonlíthatatlanul fárasztóbb munkát végez mint én, ő teremti meg a család jólétét, úgy gondolom, hogy csupán divatból, nem állítom oda "pihenésképpen" még a vasalódeszka mellé is.

Nálunk ez így jól működik, de ettől még felőlem lehet máshol, másképp.

2017. márc. 21. 11:52
 28/41 A kérdező kommentje:
Jo de a legtobb helyen ugyanannyit dolgoznak kb az emberek, oke ha te lenyegesen tobbet vagy otthon vagy ha valaki egyaltalan nem dolgozik... Akkor nekem se esne nehezemre napi 1-2 orat hazimunkaval tolteni, mialatt o mashol dolgozik epp.
2017. márc. 21. 11:56
 29/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, én 10000% egyet értek veled, ugyanígy gondolom, nem is fűznék többet a dologhoz.
2017. márc. 21. 11:57
 30/41 anonim ***** válasza:

[link]

Vásároljanak innen ingeket, akkor senkinek sem kell fáradni vele.

2017. márc. 21. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!