Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhagyjam, akkor is ha szeretem?
Van egy barátom, akivel 7 hónapja vagyok együtt és rettentően szeretem! Szeptembertől ha minden jól megy megyek pestre tovább tanulni és kolis leszek...így viszont nagyon ritkán tudunk talizni:( ő nagyon fél hogy elveszít majd, és én is félek h mi lesz velünk! De érzem hogy így nem fog menni a dolog, max egy két hónapig...szerintetek mit csináljak? Hosszútávon nem az lenne a legjobb ha most szakítanánk?:S:(
18/L
én is ezen gondolkodtam, 8hónapja vagyok együtt a barátommal és hamarosan egyetemre kell mennem. Kb 80km lesz köztünk a távolság, de neki amúgy is kevés az ideje a munkája miatt, nekem meg nagyon sok lesz a tanulnivalóm. Mi úgy döntöttünk, hogy együtt maradunk, mert szeretjük egymást és tudjuk, hogy egymás nélkül úgysem lehetnénk boldogok. Régebbről ismertem, mielőtt összejöttünk és a legjobb barátom is.
szerintem ne mondj le róla, a távolságot át lehet hidalni, én csak hétvégéken fogok hazajárni, de ha igazán szeretjük egymást, akkor kibírjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!