Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elhagyjam, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam, akkor is ha szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel 7 hónapja vagyok együtt és rettentően szeretem! Szeptembertől ha minden jól megy megyek pestre tovább tanulni és kolis leszek...így viszont nagyon ritkán tudunk talizni:( ő nagyon fél hogy elveszít majd, és én is félek h mi lesz velünk! De érzem hogy így nem fog menni a dolog, max egy két hónapig...szerintetek mit csináljak? Hosszútávon nem az lenne a legjobb ha most szakítanánk?:S:(

18/L

2010. máj. 11. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha akarod, én szívesen felváltom a "barátodat".
2010. máj. 11. 13:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek...am köszi nem;)
2010. máj. 11. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha tényleg szeretitek egymást,akkor ki fogja bírni a kapcsolat.Az én barátnőm is más városban tanul,mégis augusztusban leszünk 3 éve együtt.

Nem mondom voltak nehéz percek,de fel sem merült egyikünkben sem hogy ilyenért vége legyen.

2010. máj. 11. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi is így leszünk szeptembertől:( Én elmegyek továbbtanulni, 150 km lesz köztünk, de nekünk eszünkbe sem jutott, hogy szakítsunk ezért meg ilyenek. megbeszéltük a dolgot, és eldöntöttük, hogy megpróbáljuk kibírni, megbízunk a másikban és hetente találkozunk. Nem egy könnyű dolog, de ha szeretitek egymást, akkor menni fog, remélhetőleg. De szerintem ne szakíts vele, szerintem csak megijedtél, azért érzed úgy, hogy nem fogjátok kibírni.
2010. máj. 11. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
tesom meg a csaja közt 350km van...és 3éve együtt vannak...
2010. máj. 11. 14:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy megvár ha látja h van értelme várnia rám! Csak nem akarok neki fájdalmat okozni mert tudo hogy nagyon fél attól hogy majd elveszít ha elmegyek...és lehet hogy tényleg vége lesz...azért jutott eszembe hogy jobb lenne most, mert legalább nem kéne várnia rám, és végülis itt a nyár gyorsan találna magának egy másik csajt aki nem hagyja itt:( mert én tényleg azt szeretném hogy neki jó legyen:/:( Nagyon szeretem
2010. máj. 11. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:

De ne, mi van ha működne és esetleg még szorosabbá tenné a kapcsolatotokat? Mert ez is megeshet! Lehet még jobban megfogjátok szeretni egymást és még szorosabb lesz köztetek a kötelék.

De szerintem ne gondolj most ilyenre, töltsétek együtt a nyarat, élvezzétek ki, és ha esetleg közbe jönne valami, akkor a kérdés el lett döntve... de ha még akkor is együtt lesztek, mikor mész tanulni, akkor próbáljátok meg, ha nem megy, akkor nem megy, nem csak nyáron tud mást találni magának a barátod és te sem, de amíg szeretitek egymást, addig ne dobjátok ezt el!

2010. máj. 11. 14:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Te igazából szeretnéd otthagyni a pasit. Mert ha nem így lenne nem gondolkodnál előre ezen, hanem azon hogy mindenképp kibírjátok. Legyél őszinte magadhoz, ez csak egy alkalom lenne arra hogy szakíts vele, és ne a te hibád legyen. Egy szerelmes ember nem így beszél és nem így áll a dolgokhoz, hidd el.
2010. máj. 11. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ez egyáltalán felmerül benned már régen rossz. ha igazán szeretnéd ez nem lenne akadály. ne keress buta kifogásokat, hanem hagyd el. nem kell a rossz duma.
2010. máj. 11. 14:56
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:)

végig gondoltam és én azon leszek hogy együtt maradjak vele és lássa hogy van értelme várnia rám!:)

2010. máj. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!