Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy nem tud boldog lenni senkivel, de én őt szeretem, elhagyjam?

Figyelt kérdés

azt mondta nem bennem van a hiba, nem akar megbántani, ő lenne a legboldogabb ha találna valakit, akivel boldog lehet, és én kérdeztem tőle, velem nem vagy az? nem adott egyértelmű választ, bár továbbra is keres..és hosszasan beszéltünk..van egy csomó dolog ami bánt.

egy éve ismerem..elmondta miért ilyen..félek, hogy sosem fog velem boldog lenni..a szülei meghaltak és kevés érzelmet kapott..és nem tudja kimutatni..és keres majd mást.

kétségei vannak úgy mindennel, saját magával is..szerintem nem szeret és kár időt fecsérelnem rá.

lehet, hogy ez csak kifogás.

hogy én szakítsak vele és hagyjam békén.:(

mindenesetre én már nem keresem és távolságtartó leszek..és még egyszer átbeszélem vele ezt a problémát.

és talán utána le is zárom.

ezek szerint lehet nem sok fényt viszek azéletébe:(

szomorú vagyok:(

2009. nov. 19. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

nem valószínű h veled van a baj... mint írtad lehetnek érzelmi hátterei a dolognak. sztem érdemes lenne egy szakemberrel beszélnie bár nem könnyű dolog rávenni magát erre az embernek... semmi égő nincs benne ha egyszer erre van szüksége. lehet h már régóta boldog lehetne ha ezt időben kezelték volna mert bha vő még nem is érzékeli de ott bújkál a probléma ami időről időre elbizonytalanítja és aminek hatására ellöki magától a többi embert.

Az én párom velem szemben azért bizalmatlan mert párszor már megjárta a nőkkel pedig mindent megtett értük és szó szerint mindent, sajnos érzem én is h elég nehéz lesz neki bizonyítanom h én nem olyan vagyok mert állíndóan kivetíti rám azoknak a nőknek a viselkedését és már a legapróbb dologban is a legnagyobb bajt látja. Pedig én nem fájdalmat akarok okozni neki, boldoggá szeretném tenni!

Szóval csak annyit tudok neked mondani h ha tényleg nagyon szereted akkor ne hagyd magad! Fogd meg a kezét és írány egy szakember. Idővel belátja majd h hasznos neki a kezelés és hálás lesz neked h nem hagytad magára!

Sok sikert nektek!

2009. nov. 19. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Néha én is ilyen vagyok. Légy kitartó. Van, mikor nem tud az ember felengedni.
2009. nov. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!