Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy baratom akivel eleg regota egyutt vagyunk mar, nagyon szeretem ot es o is szeret engem,de a tegnap talalkoztam a volt baratommal, akit meg nem felejtettem el most sem..Nem tudom mi a helyes, elhagyjam vagy nem?
Akarod írni: helyes!
Én is hasonló cipőben jártam nem is olyan régen. Beleszerettem abba,akibe nem kellett volna, de átvészeltem. Szerinted, hogyha otthagyod a mostani párod a volt barátod miatt, akkor később nem kapsz rá majd megint másra?
Szerintem kérj szünetet,én is azt tettem, elmentem nagyon messze tőle, k.b.: 200km-re, és ott jöttem rá,mennyire hiányzik,és nekem nem is kell a másik srác:D Visszamentem hozzá, és most minden rendben! Gondolkodj el, milyen lenne nélküle. Szíved joga kit választasz!
Szia!
Hogy mi a helyes?Hagyd ott a barátod akit annyira szeretsz+ő is téged!
Menj bele az exeddel a buliba mert az annyira izgalmas.Remélem ugy fogsz járni mint az én volt barátnőm.Ugyanebbe a cipőben jár mint te.Ő meglépte.
Most meg kétnaponta nyüszit nekem,hogy megbánta+még mindig ugyanugy szeret.Nemis!Még jobban...
De felőlem nyüszíthet!
Egy 3.srác után kell néznie.Hát ez van.Menj bele!Hajrá!!!
Most mondjátok meg miért vannak ezek a dolgok?
Akit nagyon szeretsz és ő is téged , van egy biztos pont az életedben aki kitart melletted ráadásul szereted is !És bekavar a volt barátod mert ő újra szeretné kezdeni?Milyen volt vele?Hidd el nem érdemes elhagynod a barátod ha szeretitek egymást.Nekem is volt egy kis ilyen problémám a barátnőmnek volt egy 1hónapis kapcsija és szakítottak mert a srác le se "szarta" és összejöttem a lánnyal rá egy hónapra a fiú bekavart és a b.nőm szakított velem és azt se mondta miért majdnem elbőgte magát előttem de még aznap rájött hogy hülye volt(normális magyarázatot adott h nem tudta mit csináljon mert a másik gyerek nem hagyta békén zaklatta meg minden) és visszafogadtam mert szerettük egymást még akkor is!!És azóta boldogan élünk!!! (Ne fuss bele egy ostobaságba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!