Elhagyjam a barátom, aki elvette a szüzességemet? Nagyon erősen kötődök hozzá emiatt, de már nem vagyok biztos benne, hogy szeretem. Nem tudom, próbálkozzak-e megmenteni valahogy a dolgot.
ismeros helyzet.
legy oszinte magaddal es elsosorban dontsd el h szereted vagy mar csak megszokasbol vagy vele, h jol erzed magad vele,stb.
ha mar nem szereted es biztos vagy benne h nem lehet semmikepp helyrehozni hagyd ott, de maradjatok baratok. nem lehet csak ugy 1ik naprol a masikra elszakadni vkitol.
ha meg akarod menteni illetve adni neki meg 1 eselyt, akkor viszont hajra! uj helyek,pozok. esetleg ne talalkozzatok 1 darabig, utana izgalmasabb lesz. beszelgessetek, legyetek oszintek 1massal.
Mióta vagytok együtt?
Mert lehet hogy az a probléma hogy fel kellene dobni a kapcsolatot valami érdekessel !
Bizonytalan vagy hmm...
Gondold át a dolgot ne menj bele olyanba amit később meg bánsz, mellesleg ha a fiú szeret akkor miért szúrsz ki vele? Ha te bizonytalan vagy alap hogy gondold át a dogokat gondolj arra h miket csináltatok együtt meg ilyenek és gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!