Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent.
Az első jól írja. Menjetek el együtt orvoshoz, és beszéljétek meg, mit tudtok most tenni, hogy minél hamarabb visszanyerd az alakodat.
Én azt is megértem, ha párodnak nem tetszik, ami a testeddel történt, noha nő vagyok. Azt nem tudom, milyen stílusban mondta, amit mondott, ha bántóan, akkor ülj le vele beszélni, és mondd el neki a belső vívódásodat. Szülés után, amennyire tudom, egyébként sem lehet egyből visszafogyni, sokkal hosszabb folyamat, mint normál esetben, így a 3 hónap elég irreális elvárásnak tűnik. Ha tudsz a pici mellett, akkor tornázz, de szerintem az orvos ebben is tudna segíteni, milyen mozgást javasol, esetleg konkrét dvd, vagy youtube csatorna, vagy akár terem, edzés, ahova ki is mozdulhatnál, addig pedig párod vigyázhat a picire. Szerintem legalábbis 2-3 órára átveheti tőled, bár mivel nincs gyerekem, nem kizárt, hogy butaságot mondok. De sokat hallani a szülés utáni depresszióról, ha hozzád hasonló anyukákkal találkoznál, beszélgetnél tornázáskor, szerintem sokat segítene, új barátokra is találhatnál, ami sokat lendít az edzésen is, és a hangulatodon is.
De mindenképp ülj le vele beszélni, szerintem messze nem veszett fejsze nyele a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!