Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám elfeledtetni a bánatom?
Figyelt kérdés
Szakítanunk kellett barátommal, mert megtudták a rokonai, hogy együtt vagyunk és nem akartuk ,hogy balhé legyen az ügyből.Úgyhogy ma mondta, hogy tudja hogy szeretem meg ő is engem de abba kell hagynunk, mert családi botrány lesz.De minden héten látom őt és így nagyon rossz lesz:S Szeretnék újra együtt lenni vele, de tudom, hogy nem lehet, mert lebuknánk és ő meg nem olyan, hogy ezt bevállalja.Mivel tudnám elmulasztani a bánatom?Nagyon rossz kedvem van:S2010. máj. 9. 13:24
1/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mert vagy 11-12 év körüliek lehettek, vagy az egyik "csodálatos" kisebbséghez tartoztok, mivel csak azoknál szólnak bele ilyenbe a rokonok.
2/4 anonim válasza:
mindketten szeretitek egymást és más miatt szakítatok? :(
így mindkettőtöknek rossz nagyon, próbáljatok titokban találkozni vagy ezt megbeszélni a rokonaitokkal
szerintem ez nem lehet baj
nekem csak csokival sikerül elmulasztani
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tartozok a "kisebbséghez", ha ezt olyan értelemben érted hogy roma lennék.Nem tudunk titokban találkozni, illetve tudnánk, de nagyon sokat dolgozik és nagyon kifárad.Nagyon rossz ez így, hogy még nem is adhatok neki puszit, meg semmi:S.Szerintem neki is ugyanolyan rossz, mint nekem.Mert hirtelen történt, kettesben voltunk és csókolóztunk és benyitott a nagybátyja, hogy hagyjuk abba, mert balhé lesz, utána mindkettőnket félrehívott és megmondta, hogy nem baj, de ne ott csináljuk náluk.Hozzánk meg nem jöhetünk, mert itt meg az én szüleim nem engednék.Ő szakított velem, de remélem, hogy ezzel nem fejeztük be és újra összejövünk, mert szeretjük egymást és kínszenvedés lesz minden héten találkozni, meg egy szobában lenni, ha még nem is csókolózhatunk.
2010. máj. 9. 13:44
4/4 anonim válasza:
ezt semmivel nem lehet elmulasztani. legalábbis én még nemtaláltam meg a módját, mert énis szarhelyzetben vagyok szerelem téren. sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!