Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen teszem, hogy tornába fojtom a bánatom?
Figyelt kérdés
A párommal vasárnap vesztünk össze, mert én megcsaltam. Most csütörtök van, eddig 2szer ettem iszonyú keveset és most elkezdtem erőteljesen tornázni is. Leadtam 2,5 kg-t és naponta órákat tornázok pluszba, szinte a végelgyengülésig. Tudom ez nagyon rossz hozzáállás, de valamit csinálnom kell magammal az önsajnálat helyett. Megbántam NAGYON, amit tettem! Nem leszek öngyilkos vagy valami ilyesmi!2009. szept. 24. 11:59
1/4 anonim válasza:
Van jobb és kevésbé jó mód is, ezt valahova középre tenném. Az önpusztításnál nyilván jobb, és ha nem vagy máris kórosan sovány, akkor jobban fogsz kinézni tőle. A problémát azonban nem oldja meg. A torna közben termelődő hormonok jó hatással lesznek Rád, ez is jó. Szerintem kellene a lelkeddel is törődnöd. Meditálni, vagy csak "simán" elgondolkodni erről a helyzetről, amibe kerültél. Az okokról, lehetséges kimenetelekről stb. Ha úgy érzed, túl hamar lenne, és még nem vagy kész rá, OK. Akkor biztosan úgy is van. Ne húzd nagyon sokáig, mert abból könnyen lehet az, hogy örökre eltemeted. Pedig szembe kell nézni vele, különben újra előmászik a szőnyeg alól, ahova besöpröd. A problémák természete ilyen.
2/4 anonim válasza:
Tornázz csak, a kapcsolatnak úgy is örökre annyi.
3/4 A kérdező kommentje:
Bármit megtennék érte, bármit!
2009. szept. 24. 15:01
4/4 anonim válasza:
Az jó, hogy nem más, romboló módszereket keresel, de figyelj arra, hogy ne tedd tönkre magad! Mindenképpen egyél mellette, mert a gyomrod iszonyatosan kikészülhet és beszűkülhet ettől az életmódtól.
Próbáld feldolgozni a szakítást és keress valakit, akit ugyanúgy vagy még jobban szerethetsz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!