Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok egy adott munkahelyen. Konyhán dolgozom. Sajnos a kollégáim (négyen vagyunk) nem hajlandóak elfogadni, sőt, mindennaposak már a veszekedések. Ráadásul az a kettő élettársak is egymásnak... Toleráns tudok lenni, de az ilyen fajta egyéniségtől kivagyok. Sőt, ez sem érdekelne, de nem vagyok hajlandó eltűrni a beszédstílust, és emberszámba sem vesznek. A harmadik kollégával jól kijövök. Ez az egyik szempont. A másik a párommal egyhelyen dolgozunk, egy légtérben de nem egy területen. EZ sem egészséges. Nem is beszélünk egész nap, meg minden rendben van. De akkor sem jó.

A harmadik szempont, hogy idegileg is kivagyok. Sokszor elsírom magamat itthon. Szerintetek felelőtlen döntés felmondani?

Holnap szeretném beadni. Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére.

2011. júl. 17. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem felelőtlenség.más örülne ha lenne munkahelye,mivel a mai világban nem egyszerü találni,te meg ilyen szempontok miatt felmondanál.a kollégák le vannak sz.arva.a párod meg már gondolom akkor is ott dolgozott amikor odamentél nem?
2011. júl. 17. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez a vendéglátás Magyarországon! Annyira jellemző. Én felmondtam szinte ugyan ez volt a szitu. Nem bántam meg
2011. júl. 17. 19:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Ő jött oda dolgozni, áthelyezték... Ez nem is lenne baj, de nem egészséges. MEg a kollégák. Nem a legjobb egész nap csendben dolgozni, max a szakácsokkal beszélgetek...
2011. júl. 17. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:

hát...igazából. én még csak nyári munkán vagyok, de valami hasonló a bajom. egy gyárban melózom, futószalag mellett robotolok folyamatosan 8 órán keresztül (van egy fél órás kaja szünet).

iszonyatosan unalmas munka, de nagyon durván. reggelente szinte már majdnem elbőgöm magam amikor menni kell dolgozni (fiú létemre). most kezdődik majd az 5. hetem ott, de nagyon gondolkozom h felmondok. ahogy ott beszélnek velem, meg ahogy a "kisfőnök" bánik velem. mintha a többiekkel kivételezne, engem meg folyamatosan szivat. nem tudom mit tegyek. de a pénz meg kell :/ anyám ki lenne borulva ha csak úgy otthagynám, de egyszerűen nem megy tovább....

5/12 anonim ***** válasza:
hidd elé segély kevesebb :) és még idegesebb leszel
 6/12 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy nagyon primitív emberek dolgoznak a ebben az iparágban. Én úgy vagyok vele hogy van egy bizonyos határ amit ha átlépnek velem szemben azt nem tűröm el. És inkább elmegyek kevesebb pénzért de nyugalmasabb munkát végezni. Tudom, hogy furcsán hangzik ebben a karrierista világban. De miért tegyem magam tönkre?
2011. júl. 17. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne foglalkozz velük. Próbálj úgy dolgozni, mintha ott se lennének. Vedd őket levegőnek.
2011. júl. 17. 19:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Az utolsóval egyetértek. Pont ez volt az utolsó csepp a pohárban. A beszédstílus. A párom is átlátja, hogy emberszámba sem vesznek. De én sem vagyok hajlandó eltűrni ezt a hangnemet. Próbáltam az egyikkel beszélni, hogy miért beszél velem így.. Normálisan, erre egyből kiakadt, s veszekedni kezdett. Otthagytam. Innentől kedve nem érdekelnek. Inkább elmegyek 80 ezer forintért dolgozni, de nyugalmam lesz
2011. júl. 17. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Dolgozott már valaki konyhán itt? Ha nem bírod elviselni a körülményeket inkább keress másik munkahelyet. Mindig van jobb.
2011. júl. 17. 19:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezek a munkahelyi problémák később a kapcsolatodra is kihathatnak. Tapasztalatból mondom.
2011. júl. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!