Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen döntöttem?
Fél éve vagyok egy adott munkahelyen. Konyhán dolgozom. Sajnos a kollégáim (négyen vagyunk) nem hajlandóak elfogadni, sőt, mindennaposak már a veszekedések. Ráadásul az a kettő élettársak is egymásnak... Toleráns tudok lenni, de az ilyen fajta egyéniségtől kivagyok. Sőt, ez sem érdekelne, de nem vagyok hajlandó eltűrni a beszédstílust, és emberszámba sem vesznek. A harmadik kollégával jól kijövök. Ez az egyik szempont. A másik a párommal egyhelyen dolgozunk, egy légtérben de nem egy területen. EZ sem egészséges. Nem is beszélünk egész nap, meg minden rendben van. De akkor sem jó.
A harmadik szempont, hogy idegileg is kivagyok. Sokszor elsírom magamat itthon. Szerintetek felelőtlen döntés felmondani?
Holnap szeretném beadni. Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére.
hát...igazából. én még csak nyári munkán vagyok, de valami hasonló a bajom. egy gyárban melózom, futószalag mellett robotolok folyamatosan 8 órán keresztül (van egy fél órás kaja szünet).
iszonyatosan unalmas munka, de nagyon durván. reggelente szinte már majdnem elbőgöm magam amikor menni kell dolgozni (fiú létemre). most kezdődik majd az 5. hetem ott, de nagyon gondolkozom h felmondok. ahogy ott beszélnek velem, meg ahogy a "kisfőnök" bánik velem. mintha a többiekkel kivételezne, engem meg folyamatosan szivat. nem tudom mit tegyek. de a pénz meg kell :/ anyám ki lenne borulva ha csak úgy otthagynám, de egyszerűen nem megy tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!