Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen döntöttem? Egy szilveszteri buli, helyett buszoztam a srác miatt fél órát?
A majdnem párkapcsolatom előtt, szilveszterkor elhívott a leendő barátom, nagyon örültem neki, készültem, tortát sütöttem, hasonlók.
De amikor leszálltam a buszról nem volt sehol , pedig úgy volt, hogy vár. Felhívtam , hogy merre jár, erre közölte, hogy ő felszállt arra a buszra, amelyikről én le. Mert ő bement a legközelebbi városba, a barátaiért, mert ők nem találnak oda hozzá. És nem érti , miért nem szólt nekem. Választhattam, hogy bemegyek , a teljesen ismeretlen bátyjához, a helyik kocsmába és kérjem meg, hogy vigyen ki a hegyre, ahol a "buli" lett volna, vagy megvárom hogy visszajön 2 óra múlva. Én egy harmadikat választottam, a fél óra múlva induló busszal hazajöttem, és elmentem máshová. Azóta nem beszélünk igazán. Szerintetek jól döntöttem?
Igen, helyesen döntöttél, megérdemelte. Én ilyet sose tennék barátnőmmel...
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha akar valamit, fog keresni téged ;)
Köszönöm szépen a válaszokat. Megnyugtatott a dolog.
Egy gondom van a dologgal , hogy az egyetemen a csoporttársam, félek kiborulok tőle.
Még egyszer köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!