Szilveszteri buli soran, az ipodom vizes lett, es belement a kepernyojebe is, ennek koszonhetoen foltos lett. Mit csinaljak, hogy ujra a regi legyen?
Először is szedd szét, hátlap, akksi, készülék. Most egy pár napig semmiképp sem kapcsold be! Ha teljesen kiszáradt akkor elképzelhető, hogy nem lesz baja, bár kétlem!
A garanciát felejtsd el, mert kiröhögnek a szervizben, hiszen fizikai behatás érte a készüléket, erre pedig a garancia már nem vonatkozik.
Egyszerű. Ha kiszáradt, szervíz, de megmondod előre, ha neked kell fizetni, előre szóljanak hogy mennyit. Anélkül eszükbe se jusson megjavítani.
Én fényképezővel voltam így. A garanciás szervíz le akart gombolni 40 ezressel. Mondtam hogy ne velem szórakozzanak.
Egy másik szervíz 5 ezresért cserélte a CCD-t amit én rendeltem meg 9 ezerért németből. Igaz elég nehezen értették meg először, mikor mondtam hogy nem kell megjavítani, előbb mondják meg mi a baja. Amikor ők is a CCD-t jelölték meg, akkor mondtam hogy ha hozom bele a cuccot akkor mennyiért cserélik. Mondták, rendeltem, berakták. Ennyi.
"Legfeljebb amikor esőben telefonáltam, de nehogymár annyit ne bírjon ki..."
Benne van a gariban, hogy víztől óvni. Nincs mese, Emese. A kicsi víz is víz.
Az étteremben is csodálkoznál ha a levesben úszkáló legyeket reklemálva azt mondaná a szakács, hogy nem ő tette oda.
Ja, és az a baj, hogy fizikaórán egyik mobilos sem figyelt, amikor az elektrolízis meg a galvanizáció volt a téma. Az egyenáram olyan szépen elgalvanizálja a panel vizes rézsávjait, hogy a helyét se találod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!