Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfeledtetni vele teljesen a régi fiúját, hogy csak engem szeressen?
Sziasztok!
Érdekes kérdésem lesz, de biztosan már más is volt hasonló helyzetbe.
Elő sztori:
2007 szeptemberébe összejöttem egy lánnyal. Nagyon szép és boldog kapcsolatot volt.
2009 augusztusába váltak el útjaink. Ő 2 hónappal később összejött egy fiúval. Az a kapcsolat tartott egészen 2010 májusáig.
Rá 2 hétre felvettük egymással a kapcsolatot. Meg is volt az "első" randi, ahol már kézfogás és csók is volt.
Szépen összemelegedtünk újra.
1 hónap telt el. Most 2-3 napja érzelmi válságba került.
Nem tudja hogy mit csináljon. Szereti még a régit, de hozzám is ragaszkodik.
1 alkalommal úgy döntött hogy váljunk el, de pár órával később felkeresett, és közölte hogy mégse tud tőlem elszakadni.
Teljesen tanácstalan vagyok. Kétségbe van esve, nem tudja hogy mit csináljon. A régihez nem akar visszamenni, de engem meg még nem szeret annyira, amennyire "szeretné", de mégis ragaszkodik hozzám.
Bonyolult.
Jelenleg úgy döntöttünk hogy pár napig, esetleg 1-2 hétig nem keresem, megvárom hogy helyre tegye magát, utána tisztábban tud gondolkodni.
Várom a segítségeteket!
Köszönöm!
Nem pótlék akarok lenni. Elfeledtetni akarom.
Nem ugyanaz.
Szerintem még ő maga sem tudja, hogy mit is szeretne igazából...:S Jó ötlet volt az 1-2 hét szünet, ha keresni fog akkor az azt jelenti, hogy nagyjából kiheverte az elöző pasit.
Legyél türelemmel majd megoldódik, vagyis remélem :O)
Először is adj neki időt, de éreztesd, hogy vele szeretnél lenni, és elfeledtetni a másikat, a kettő együtt elég nehézkes, tudom.
Másodszor, várd, hogy ő mondja ki hogy döntött.
Harmadszor, ha újra együtt vagytok ne juttasd folyton az eszébe, próbáld meg kizökkenteni, ha ő akar róla beszélni akkor úgyis fog.
Negyedszer meg észre fogod venni mennyire sikerült, sms-k, nevetések, chat ....:)
Szóval érezni fogod, mikor van feledőbe a másik.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!