Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy újra belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bernadett kérdése:

Mit tegyek, hogy újra belém szeressen?

Figyelt kérdés
A barátommal mindketten 25 évesek vagyunk és 5 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben a lakhelyeink és munkahelyeink miatt nagyon keveset tudunk találkozni (100 km-es távolság). Eddig minden rendben volt, soha nem veszekedtünk, nem voltak problémáink, de most néha nagyon feszült a hangulat. Ő azt mondja, hogy neki nem elég amennyit találkozunk, túl kevés. Nekem lazább a munkaprogramom és több időm is van de közben mesterizek 260 km-re a városomtól. Amilyen gyakran csak tudok megyek és próbálok a kedvében járni. Azt mondja, hogy tisztel, kedvel és talán szeret is de nem szerelmes belém. Hogyan tudnám vissza nyerni?
2011. okt. 11. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Őszinte ember. Mivel 25 éves vagy, még kezdhetsz új életet.
2011. okt. 11. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod tudni megváltoztatni. Ha jönne valaki, és nyaggatna, h. "deeee, szeress már belém", te belemennél?

Keress mást!

2011. okt. 11. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáld meg felrázni egy kicsit a kapcsolatotokat. Amikor együtt vagytok, szervezz programokat, menjetek el közösen ide-oda, kezdjetek el megint "randizni", mint a kapcsolatotok legelején. :) A szabadidőtöket töltsétek el élvezetesen, kiránduljatok, menjetek el étterembe, moziba, mindenfelé, amit ő is és te is élveztek.

Ez talán majd az eszébe juttatja a kezdeteket, és azt a lányt, akibe akkor beleszeretett.

2011. okt. 11. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Keress mást. Nem tudom ez hányadik hasonló kérdés. Miért nem lehet megérteni. Távkapcsolat nem működik. Keresni kell valakit aki közelben lakik.
2011. okt. 11. 10:22
 5/8 The Nuke ***** válasza:
100%

Igyekszem rövid lenni!!!!!!

27/F vagyok!

4 napja ért véget egy 3 éves kapcsolatom!

Párom 23/L volt... Nagyon jól elvoltunk! Gyerekeket terveztünk, már lett véve közös ház is.

Ő nagyon szerelmes volt! Mondta is sokszor, el is hitette velem, hogy örökre együtt maradunk!

De sajnos én folyamatosan, apróságokkal gyilkoltam az Ő szerelmét, és bántottam Őt! Nem akarattal, de a figyelmetlenségemmel. Vagy néha ha tudomásomra is jött, hogy nem úgy bántam vele, nem kértem bocsánatot, mondom majd megbeszéljük, meg mittomén.

Nem voltam szerelmes (azt hittem)!

És most hogy dobott, és végleg vége, majd bele őrülök a hiányába!!! Most kell rájönnöm, hogy mennyire szeretem, és hogy nem tudok nélküle élni!

És most tudatosult bennem, hogy mennyit bántottam, mikor elmesélte azokat a dolgokat.

Kész, meg őrülök, és úgy érzem nincs tovább!

Ha ezt túlélem, nekem nem kell másik nőőő, az biztos igaz!

Csak Ő kell!

Szóval menj, és meséld el a barátodnak az én történetemet!

Üzenem neki, hogy ne töketlenkedjen, mert úgy meg fogja bánni ezt, ahogy én!

És 1 álma porként hullik szét! :S :S :(

2011. okt. 11. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus probléma, mérlegelni kell. Hasonlóból lábalok kifelé én is a párommal. Egy dolgot kell eldönteni: mennyire tartjátokk fontosnak azt a hormonvezérelt rajongást, amit általánosságban szerelemnek nevezünk. Ez egy jó dolog, egy fontos érzés, de egyszer mindenki szembesül vele, hogy ez nem tart örökké. A kezdeti újdonságok, a pezsgés elmúlik, a kérdés az, átveszi e helyét valami nagyon jó, és ez a jó kinek mennyire jó. A filmek, könyvek által sugallt örök szerelem nem létezik, nem létezik "az igazi", vagy, ha igen, akkor valószínűleg több is van. Létezik viszont a kapcsolatnak az a szintje, amikor már nem rajongsz a másikért, hanem őt látod, és azért szereted, ami, szinte családdá alakultok. És ez az az érzés, amiben le lehet élni egy életet közösen, amiben a lángolás iőnként fel-fellobban.

Ha ezt el tudjátok fogadni, szerintem ez sokkal fontosabb, mint a folyamatos lángoló szerelmet keresni. A bizalom, összetartozás, barátság alkotta párkapcsolat magasan felette áll a szerelmi viszonynak, ellenben jól megfér vele. Én 8 éve vagyok együtt a barátnőmmel, nem izgulok, ha kialszik a láng, mert mindig újra, meg újra bele tudok zúgni, de a hidegebb időszakokban is nagyon jól vagyunk, rengeteget nevetünk stb. Rég túl vagyok ezen a dilemmán, ő ellenben most éli ezt meg sajnos, de bízom benne, megérti, amit nekem már sikerült. Mert bizony én is megkívánom a friss húst olykor, de megőrülnék, ha nem mehetnék haza elmesélni neki, hogy milyen keményen megdöngettem azt a szőkét ott :D.

2011. okt. 11. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Perverz dolog.
2011. okt. 11. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Próbálkozunk a beszélgetésekkel és a több közös programokkal.A munkája nagyon stresszes és próbálom én is nem még jobban felbosszantani.

Amúgy mi soha nem randiztunk. Az ágyban kezdtük a kapcsolatunkat.

2011. okt. 12. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!