Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy belém szeressen?
Lányok nektek mik a teknikáitok egy pasi megszerzésére?
Fiúk mivel lehet titeket levenni a lábatokról?:D
Kezdeményezhet a lány is?
Rossz ha az illető osztálytárs?
Ha már írt rám, akkor írhatok rá én is? Nem lesz kínos?
Önmagamat adom, normálisan viselkedek, szívesen beszélek magamról. Nincs külön teknikám (sic!)
Amúgy szerintem simán kezdeményezhet a lány, mostanában ez eléggé megszokott lett. Ha az illető az osztálytársad, az azért gáz, mert ha esetleg szakítani fogtok, utána ciki lesz a találkozás, meg hogy egész nap együtt kell lennetek.
Nyugodtan írj rá, nem lesz kínos! :)
bodzavirag
- Lányok nektek mik a teknikáitok egy pasi megszerzésére?
Küldözgetik a híres jeleket, aztán csodálkoznak, ha nem érti őket senki.
- Fiúk mivel lehet titeket levenni a lábatokról?:D
Ez mindenkinél más, de annyi biztos, hogy a primitív viselkedés, a ribanckodás és az igénytelenség mindenkinél taszító.
- Kezdeményezhet a lány is?
Igen
- Rossz ha az illető osztálytárs?
Nem.
- Ha már írt rám, akkor írhatok rá én is? Nem lesz kínos?
Miért lenne kínos? Ha én folyamatosan keresek egy lányt, de ő arra sem méltat, hogy reagáljon, érdeklődjön, keressen, akkor mehet a francba.
Odamész hozzá, és megkéred, hogy dugjon meg jó keményen. Szerintem örülni fog neki :)
Ha nem kedveled az efféle radikális megoldásokat, akkor szimplán próbálj meg vele minél több időt tölteni, beszélgessetek sokat, aztán majd kialakul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!