Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy belém szeress...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy belém szeressen? Vagy legalább mást is akarjon?

Figyelt kérdés
Nem rég összejöttem egy sráccal, de nem párkapcsolatra. Csak összejárunk. Én teljes szívvel szeretem őt, ezért mentem bele, más srácnak 2 hónapig legalább kikéne bírnija, de ő nem akar kapcsolatott jelenleg egyálltalán. Néha úgy érzem többet is érez, de aztán mindig rá kell hogy jöjjek, hogy egy nagy vagina vok, ami jól jön ha szex kell. Nem tudom melyik az igaz, mindig mondja h nem csak annyi vok, de nem szerelmes. De hát egy kapcsolat elején senki sem az....Annyiszor mondtam volna nemet, sok srácot megkaphatnék, de én őt szeretem teljes szívemből, mert ő fogad el úgy ahogy vagyok. Szeretem őt de nagyon nehéz csak így, főleg hogy iszonyatosan romantikus alkat vagyok, emiatt sírok minden este, de szeretem őt. Mit tegyek? Hogyan érhetném el, hogy annyira belém szeressen, hogy ő is akarjon?
2011. júl. 25. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:

A szerelmet nem lehet kierőszakolni. Azzal mindenesetre biztosan nem, hogy ugrasz amikor füttyent... Először is a női büszkeségedet/méltóságodat tartsd meg, pontosabban szerezd vissza valahogy, aztán próbálkozz (esetleg). Bár ha ennyire elutasító, miközben ki is használ, én biztos nem tepernék...

20/L

2011. júl. 25. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Hallod ez a tetű kihasznál és te hagyod magadat???

Én inkább meghalnék a szerelmi bánattól, de soha többet még csak találkozni sem akarnék vele!!!

Neked van eszed kedves kérdező???

Hogy fogysz ebből kilábalni? Beledöglesz! Szakítsd meg vele a kapcsolatot!!!

26L

2011. júl. 25. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:
nem megy, próbáltam már, és az halálosabb volt számomra :S
2011. júl. 25. 21:42
 4/9 anonim válasza:
Szerintem örülj amíg nem kell főznöd rá.
2011. aug. 3. 14:08
 5/9 anonim válasza:
Szerencsés az a csávóó.. én is mit megnemtennék 1 ilyen nőért aki ennyire szeretne :SSs
2011. aug. 3. 14:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de már főztem is rá....1 hétig mikor beteg volt...-.-"
2011. aug. 3. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit távolságtartó leszel vele,és pl nem fogsz egyből ráérni,mikor találkozni és szexelni szeretne,szóval: kicsit kitérsz az időpontok elől és mindig a tudtára adod,hogy NEKED éppen melyik időpont lenne csak jó, akkor lehet húzni fogja az ideg,hogy nem talizhat veled azonnal.Kicsit mutass közömbösséget iránta, aztán ha minél többet akar találkozni(+szexelni ugye),akkor ESETLEG van esély arra,hogy elkezdjen kötődni hozzád. DE sajnos az is benne van a pakliban,ha visszautasítod, akkor talál helyetted mást,vagy pedig veled egy időben más nőkkel is összejár :(

Jól gondold meg!

2011. aug. 3. 14:41
 8/9 tifike válasza:
legyél rafkos kiismerhetetlen de szerettesd magad aranyosan de szoval ne mond ki hogy akarsz töle valamt
2011. aug. 3. 15:11
 9/9 cukííí& válasza:
énis ilyen helyzetbe vagyok. van egy srác akit 2 éve szeretek még mindig...és egyszer jártunk is és mindig csak szexelni akart én meg montam neki hogy ha csak erre kellek akkor bocsi nem. igaz hogy majd bele pusztulok deh muszáj volt. meg aszt tudnád csinálni hogy szakitasz vele és meg probálod kerülni meg nem is beszélnél vele meg semmi meg nem nézegetnél rola képet stb. asztán egyi dő után össze jönnél egy másik sráccal aki elfelejteti a sráct. én eszt javasolnám énis eszt tettem nálam bevált nehezen de bevált !
2011. aug. 3. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!