Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni, hogy a párom úgy szeressen mint én és legalább addig amíg én?
Figyelt kérdés
Én napról napra jobban szeretem és tudom, hogy vele akarom leélni az életem.Tudom, hogy ő is szeret és tervezzük a jövőt, de félek, hogy ő egyszer kiszeret belőlem vagy hogy ha már elmúlik a szerelem és csak a szeretet marad, akkor már nem akar velem lenni.Én megőrülök érte.Igaz mindig mondja, hogy szeret és szép vagyok meg kedves stb.,de úgy érzem én jobban oda vagyok érte, persze lehet, hogy ő nem mutatja ki annyira mint én.2010. jan. 25. 09:17
1/4 anonim válasza:
Nagyon buta kérdést tettél fel. Erre egy buta válasz járna: beoltatod szereleminjekcióval.
De komolyra forditva a szót: Önzőségből gondolod, hogy neked jó lenne ha legalább addig szeretne téged amig te őt. Pedig okosabb ha objektiven kezeled a helyzetet. Igenis követeld meg tőle azt amire neked szükséged van. Máskülönben egy idő után minden apróság idegesiteni fog benne, még az is, ha a fogkeféjét fejjel lefelé teszi a tartóba. Legyél csak önmagad, és ha így is eléred, hogy szeressen, akkor van esélyetek arra, hogy javitjátok a sikeres házasságok statisztikáját. Lehet, hogy jobban odavagy érte, de ne feledd: attól, hogy nem úgy szeret ahogy azt te elvárod attól még szerethet teljes szivéből...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jan. 25. 09:38
3/4 anonim válasza:
Mindig valami újat kell bele vinni a kapcsolatba hogy az el ne laposodjon. Ha fogékony a társad az új dolgokra és meglepetésekre akkor nem lesz problémád vele egész életeden át
4/4 anonim válasza:
ez egy olyan dolog, amit nem tudsz befolyásolni. ha csak nem mutatja ki, akkor beszélgetéssel rá tudsz neki világítani arra, hogy neked kimutathatja, sőt igényled is hogy kimutassa. de attól még, hogy nem olyan módszerekkel fejezi ki, hogy szeret, még nagyon szerethet. mindenkinél máshogy játszódik a szerelem és csak azért, mert a másiknál nem úgy, hogy te azt elképzeled felesleges fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!