Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy enyhüljön a szerelmi bánatom?
Figyelt kérdés
Tegnap szakítottunk a barátommal,és nagyon megviselt lelkileg.Folyton sírok.Annyira hiányzik ás örülten fáj az egész dolog.
Mivel enyhítsem a fájdalmam?nagyon kivagyok lelkileg...kezdek nagyon depis lenni...
2009. jún. 8. 10:30
1/7 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, ha valaki kiborul egy szakítás után, de ezek a "tünetek" maguktól elmúlnak idővel.
Kell időt adni a "gyásznak", hogy megsirasd a kapcsolatot, az lenne a rendellenes, ha már a szakítás utáni második nap jól éreznéd magad.
2/7 anonim válasza:
Csak egy következő társ tudja teljesen elfeledtetni.
3/7 anonim válasza:
Ez nem depresszió. Az inkább fásultság, mint fájdalom. Ha most fáj, akkor az jó. Így gyógyul be. Hagyd fájni, ne fojtsd el, idővel el fog múlni. Ez a dolog természete. Ha elfojtod, az rossz. Akkor még sokáig nem hagy majd nyugodni. Ez olyan, mint a vérző seb, ami behegesedik, meg a fekély közti különbség. Most vérzik a lelked és ez fáj. De így hamarabb begyógyul.
4/7 anonim válasza:
2.nak. lehet h a következő társ elfeledtetné, de eléggé átverés, ha csak azért van valakivel, hogy felejtsen
a kérdezőnek: mozdulj ki otthonról haverokkal, foglald el magad, bulizzál, utazgassál, vagy amit szeretsz, de semmiképpen ne ülj otthon egész nap sírva a szoba sarkában.
5/7 anonim válasza:
Nem lesz könnyű, de járj el barátnőiddel valahova ismerkedj új srácokkal. Engem is mikor kidobott a barátnőm hasonló helyzetben voltam éjjel alig aludtam meg ilyenek... de pár hónap alatt sikerült felállnom azért, jött új lány az életembe.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a tanácsot.
2009. jún. 9. 10:32
7/7 anonim válasza:
sajnos hasolo a problémám nekem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!