Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmi ügy.

Figyelt kérdés
Van egy sràc aki most már 90 % ban biztos vagyok benne hogy szerelmes belém. Èn is állandoan rágondolok, ma még 5 percre sem vertem ki a fejemből. Izgatott vagyok hogy mikor találkozunk már és elég gyorsan ver a szívem is ha meglátom. Ez szerintetek szerelem? Viszont van egy majdnem 5 éves kapcsolatom. Légysz irjatok tanàcsot jogy mit csináljak? A srác még nem mondta nekem hogy szerelmes de lehet hogy csak azért mert van barátom. 22/l
2011. okt. 5. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
félreqrsz? ribanc!!! miért kell ezt csinálni? hagyd ott a psidat és menj kurvulni ennyi..
2011. okt. 5. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
A szavaidból ítélve már nem szereted a jelenlegi párodat úgyhogy szakítanod kéne vele, de ne azt csináld, hogy szakítasz erre másnap már a másik pasival lógsz.
2011. okt. 5. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne irj. Ki mondta hogy félre léptem? Idiota
2011. okt. 5. 18:04
 4/7 harcosangyal ***** válasza:
22 évesen még nem élhetsz egy kapcsolatban ami megszokáson alapul, márpedig ha Te egy másik pasira kacsintgatsz akkor bizony az 5 éves párkapcsolatodat már csak megszokásból tartod. Mellesleg szerintem ez még nem szerelem.
2011. okt. 5. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el mit szeretnél! Kilépni egy 5 éves kapcsolatodból, és új életet kezdeni mással, vagy azonnal felejtsd el azt a fiút, és maradj a párod mellett! De ha másról fantáziálgatsz, már rég nem szereted a barátodat. Jobb lenne ha ott hagynád, mielőtt még megcsalod.
2011. okt. 5. 18:06
 6/7 anonim válasza:
Amikor már megfordul a fejedben a gondolat,hogy mi lenne ha... ott már probléma van! Nálunk is itt kezdődött, de fél év után, megcsaltuk egymást. És a végén rájöttünk,hogy hibáztunk megbocsátottunk egymásnak és azóta is együtt vagyunk ennek már lassan 1,5 éve! Ez csak fellángolás, ha elég okos vagy nem dobsz el egy 5 éves kapcsolatot,hiszen nem hiába tart 5 éve! :)
2011. okt. 5. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, csak egy hirtelen fellángolás. Kezdj el magadnak kérdéseket feltenni, hogy kivel tudnál együtt élni? Kivel házasodnál inkébb össze? Kitől szeretnél gyerekeket a jövőben? Kit szeretnél magad mellett tudni öreg korodban? és még hasonló kérdések.... és dönts, hogy maradsz az 5 éves kapcsolatodnál vagy belekezdesz egy újba. És még valami! Egyszer olvastam, hogy ne hagyj el olyat, akit szeretsz, olyanért aki csak tetszik, mert aki neked tetszik, majd elhagy olyanért, akit szeret. Fontold ezt meg! :) Sok sikert!
2011. okt. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!