Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerelmi kérdés. Mit tegyek?
sziasztok!
van egy lány aki nagyon tetszik,de nem merek semmit lépni az ügyben,hogy legyen köztünk valami. nem vagyok valami álompasi,barátnőm sem volt még,talán ettől is van a bátortalanságom. úgy tudom hogy neki sem volt még fiúja,és egyesek ahogy mondták "nem valami csaj" de nekem mégis ő tetszik,számomra ő az igazi! táncoltam vele,úgy ismertem meg(már amennyire az az 1 hét alatt) jó helyezést értünk el... nem egy városban élünk,és fiatalabb tőlem. néha szoktam neki sms-t irni amire néha válaszol is,de fb-n még nem volt merszem vele chatelni.. mit tegyek?? normális válaszokat kérek :)))
Mért fb-on akarsz írni neki?
Férfi vagy? akkor viselkedj is úgy
Hívd el sétálni v vhova és a helyzet hozni fogja h lesz vmi vagy nem.
1. válaszoló: a fb az csak egy példa volt.. persze,hogy nem fogok fb-n beszélgetni vele.
2. válaszoló: köszi ez lehet,hogy jó megoldás,csak az a baj,hogy jó sok a közös ismerős,és ha kudarcot vallanák akkor nem fognak hülyének nézni,vagy lenézni? ettől tartok leginkább :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!