Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatom van feldobnátok?
Teljesen el vagyok keseredve..2 hete szakított velem, reménykedtem benne, hogy visszajön, de azóta se híre se hamva, nem jelentkezik..reménykedjek még egyáltalán?
Szeretem, de az idegeim nincsenek kötélből el kellene döntetnem,hogy lemondjak róla vagy reménykedjek?
A családja miatt mentünk szét legfőképp,mert utálnak, de már nagyon komolyan terveztünk esküvőt, gyereket, mindent...Azért tudom,hogy én sem beszéltem vele mindig úgy ahogy megérdemelte,de ezt elvileg megbocsátotta, csak hazaköltözött és nem tudom mit tegyek. A lehetőségekhez mérten segítsetek kérlek! :(
- Bandzsi jumping
- Mászd meg a Himaláját
- vízitúra az Amazonason
- kirándulás Kanada erdeiben
- kocsikázás, száguldás
- bulik
- hosszú séták barátokkal
- megtanulhatsz főzni sütni lesz rá időd
- megtanulhatod a F-1-es pilóták nevét
- Paintball
Lány vagy, vagy fiú? Mennyi időt voltatok együtt? Hány évesek vagytok?
Kezdj el élni kicsit, járj társaságba, ismerkedj. Az, hogy 2 hete se híre se hamva nem jelenti azt, hogy ő teljesen elfelejtett Téged, és ennyi volt. Lehet, hogy csak gondolkozni akar, egy kis egyedüllétet szeretne magának.
Ha a családja miatt mentetek szét, akkor az nem a ti hibátokból történt, vagyis nem tettél sem te sem ő olyan dolgot ami megbocsájthatatlan lenne. Viszont azt írod utál Téged a családja. Ennek mi az oka? Ha visszaakarod őt kapni, akkor várj egy kicsit, hagyd, hogy lenyugodjon ő is és te is, hagyj neki gondolkodási időt, és ezután keresd fel. Beszélj a családjával, a köztetek lévő ellentétet valahogy biztosan kilehet küszöbölni. 18/L
Ne is haragudj de ha ő valóban szeretett volna, akkor szerintem, nem dobott volna el téged a családjáért, hanem megértette volna a családjával, hogy te vagy neki téged szeret és veled képzeli el a jövőjét. Szóval ne is haragudj de ez az ő részéről nem teljesen igazi szeretet.
Ha szeretem a barátnőmet és vele képzelem el az életet akkor kénytelen egy idő után a családom is elfogadni őt, akár tetszik akár nem. Neki nem volt fontos mind a kettő, csak a család. Örülj neki , hogy ez még most kiderült.
Legalább tiszta fejjel látod a dolgokat.
Az meg, hogy nem megy vissza a cuccaiért meg egyéb, az érthető, ugyanis nincs akkora bőr a képén hogy egy ilyen döntés után eléd álljon. Viták minden kapcsolatban vannak, de azok nem jelentik egy kapcsolat végét, ugyanolyan viták a saját családjával is vannak. Nem hinném h a viták miatt szakított volna annak semmi köze ehhez.
Nem te voltál neki a legfontosabb, és nem volt teljesen őszinte sem ezek szerint, legalább megtudtad, még mielőtt gyereketek született volna. 26/f
Lovebox.hu
És kutyaharapást szőrével.Randizz azonnal.
Randizz azonnal, játsz a f@szommal xD
Bocsi, most csak ez jutott eszembe, de nem hiszem, hogy feldobott ;)))
Az uccsó vagyok :)
Szerintem amúgy, ha igazából összeillettetek volna nem lett volna ez, ez a sors keze, majd lesz egy valaki, aki tényleg az igazi, és lehet, hogy 3 hónap múlva már meg is látod, de az is lehet, hogy csak később, de eljön, nyugi! Addig meg próbáld valami hobbival lekötni magadat, bár tudom, hogy nehéz ;) Kitartást!
Látod, tudok én normális is lenni, nem csak alpári ;D
Írhatsz nyugodtan, még visszanézek!
Üdv. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!