Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi bánatom van feldobnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatom van feldobnátok?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve..2 hete szakított velem, reménykedtem benne, hogy visszajön, de azóta se híre se hamva, nem jelentkezik..reménykedjek még egyáltalán?

Szeretem, de az idegeim nincsenek kötélből el kellene döntetnem,hogy lemondjak róla vagy reménykedjek?

A családja miatt mentünk szét legfőképp,mert utálnak, de már nagyon komolyan terveztünk esküvőt, gyereket, mindent...Azért tudom,hogy én sem beszéltem vele mindig úgy ahogy megérdemelte,de ezt elvileg megbocsátotta, csak hazaköltözött és nem tudom mit tegyek. A lehetőségekhez mérten segítsetek kérlek! :(

2010. máj. 10. 17:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is így érzem ahogy az utolsó írja. A remény hal meg utoljára...:( Majd csak elmúlik ez a szorító érzés, de ilyet még nem éreztem senki után. Pedig nem az első szakításom...
2010. máj. 12. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!