Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem elhagyni az élettársam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elhagyni az élettársam?

Figyelt kérdés
Fenyeget,hogy elveszi a gyereket.Mi alapján dönt a bíróság?Azt mondta esélyem sincs,mivel neki a legjobb sztárügyvédjei vannak akik jóba vannak minden bíróval ezért egyből neki fogják ítélni.Bármire képes ez az ember.Van esélyem ellene?(nekem nincs pénzem ügyvédre)

2017. febr. 16. 00:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó esélyeid vannak, ha fiatal a baba. Minnél fiatalabb, annál jobb. Viszont legyen ügyvéded. Erre szerezd meg a pénzt, ha kell rokonoktól kérj erre. Legyen minden bántalmazásról látleleted, próbálj tanúkat szerezni az agresszióra. Ha bírókat is ismer személyesen, akkor valahogy biztos lehet jelezni az összeférhetetlenséget a bíróságon, ha csak sztárügyvédet, akkor nem olyan rettenetes nagy az esélye. De neked is jó ügyvéded legyen.

A lakásodat rendezd be olcsó használt bútorokkal a gyámügy csak azt nézni tiszta-e, azt nem, hogy szép-e. Ha van konyhabútor,meleg, folyóvíz, ágy neked (matrac) és a babának, esetleg 1 db szekrény, akkor már nem nagyon szólhat bele. Ha házasok vagytok és hozzáférsz a közös pénzhez, akkor erre nyugodtan költsél a közösből, bár nem kell rá felhívnod a figyelmét.

Lépj hamar és szakszerűen, a NANE tuti tud pár trükköt, sokkal reménytelibb helyzetben vagy, mint az általában hozzájuk forduló nők. Hajrá!

2017. febr. 16. 08:52
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér semmit a sztár ügyvéd, hidd el. ügyvéd nélkül is tiéd lehet a gyerek, ha a személyi körülményeid megvannak hozzá. Nem korrupt a bíróság (ott dolgozom)! Elég, ha van valaki melletted, aki egy pici jogi tudással rendelkezik, meg tud írni egy beadványt. De a bíróságokon van jogi tanácsadás, vannak ingyenes jogi szolgáltatások máshol is, őket keresd meg, ők szívesen segítenek ingyen. Nem a sztár ügyvéd határozza meg, hogy hova kerül a gyerek. Nagyon nagy problémának (alkohol, munkanélküliség) kell lennie veled, hogy ne neked ítéljék. Fel a fejjel, és ne engedj a lelki terrornak!!
2017. febr. 16. 10:07
 43/47 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök minden normális,és hasznos választ!! Azért örülök ,hogy vannak még rendes emberek is ezen a világon
2017. febr. 16. 11:50
 44/47 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyunk hitavatalosan élettársak
2017. febr. 16. 11:51
 45/47 anonim ***** válasza:
95%

Nekem egy bírónő ismerős mondta, hogy ne izmozzak a gyerekekért, mert ivartalan szabály, hogy 90%-ban az anyához helyezik el.

Ha piás, drogos prosti volnál, akkor nem.

Lassan beláttam, ezt tanácsoltam a később a barátomnak is, hogy keressen békésebb megoldást, de a sztárügyvédje rábeszélte mindenféle pszichológiai vizsgálatokra, kihez kötődődnek a gyerekek inkább.

Az lett a vége, hogy kapott egy papírt, hogy agresszív, pszichopata, beszűkült tudatú.

Szóval ne aggódj, költözz!

2017. febr. 16. 12:37
 46/47 Carragher_x ***** válasza:
0%

"Nekem egy bírónő ismerős mondta, hogy ne izmozzak a gyerekekért, mert ivartalan szabály, hogy 90%-ban az anyához helyezik el. "

Ez tök jó, csak nem igaz. Mármint a statisztika. 60-40 az anyáknak.

2017. febr. 16. 13:08
 47/47 anonim ***** válasza:

Mekkora a lakásod? Ha legalább két szoba van, keress egy bérlőt a kisebb szobára, ő is jól jár, és neked is könnyebb anyagilag. A legtöbb környékén baromi nehéz albérletet találni, még az egérlyuk is elkel egy óra alatt.

Másrészt: a gyerekelhelyezésről nem a sztárügyvéd dönt, hanem a bíró. Mindegy, hogy a pasi milyen kapcsolatokkal rendelkezik.

Látlelet is mindenképp vezess, akkor is, ha feljelenteni nem mered.

Samaritanus alapítványt, Vöröskeresztet, vagy hasonlót keress bútorokért, valamit biztos össze lehet kaparni.

A zsarolást pedig el kell engedned a füled mellett. Muszáj.

2017. febr. 16. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!