Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted létezik arra jó...

Szerinted létezik arra jó válasz, hogy egy gyermeknek mikor kell elhagyni a családi fészket?

Figyelt kérdés
Szerinted mikor 'ciki' már az, hogyha a gyermek a szüleivel él? Érezheti a gyermek, hogy a szülei örülnének már annak, hogyha máshol élne? Szerinted az emberek máshogy néznek a szüleivel lakó emberekre?
2016. szept. 11. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem olyan 24-25 éves kortól
2016. szept. 11. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem létezik. Lehet, hogy pl. 30 évesen nincs párja most menjen albérletbe ahelyett, hogy pénzt spórolna?
2016. szept. 11. 15:58
 3/13 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom előző.

Úgy gondolom, hogy rengeteg dolog függvénye.

Rengeteg olyan ismerősöm barátom van, akik már dolgoznak, de még otthon laknak.

Alapesetben egy szülőnek soha nem ciki az, hogy még a gyere otthon él.

Valószínű van külön szobája és beszáll a rezsibe ugyanúgy.

Meg nem mindenki tud fenntartani egyedül egy albérletet. Pláne amilyen árak vannak és akkor még nem fizette ki a rezsit, meg nem evett. Egy minimálbéres fizetésből egyedül elég nehéz megélni. Sokan erre azt mondják, hogy élvezik a mamahotelt.

De szerintem ez is butaság.Ha meg van párja, előbb-utóbb úgy is elmegy majd.

Miért volna ciki? Pláne ha még tanul mondjuk egyetemen. Én is otthon lakok még, nincs párom, Csak fél éve kezdtem el dolgozni. Egyedül nem tudnék egy minimalbéres fizuból egy lakást fenntartani.

2016. szept. 11. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező elhagyni a családi fészket. Több generációs családok is léteznek.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki meddig és miért lakik a szüleivel.

2016. szept. 11. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a gáz ha valaki 30 évesen is a szüleivel él, hanem ha teljes egészében a szülei tartják le.
2016. szept. 11. 16:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak volt aki beszólt, ideje lenne..
2016. szept. 11. 16:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a szülőkőn és a gyereken múlik. Hogy nekik mi a jó. Ha valakit 40 évesen is tolerálnak a szülei ( és viszont) akkor miért ne ( én 20 évesen alapítottam családot - azóta külön élünk) de el kell fogadni hogy valakinek fura lehet. Ahogy a korai anyaságot is megszólják időnként pl.másrészt ezekre a véleményekre nem kell adni. Nekem jó...szülőknek jó ( ez is fontos szempont) esetleges párjelöltnek jó... ennyi:)
2016. szept. 11. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező.. ha nem az egyik érintett szólt be.. Akkor tojni rá.
2016. szept. 11. 16:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a több generációs családot. Természetesen ciki, ha a szülők tartják el egyetem, szakma után sok évvel is. De semmi rosszat nem látok abban, ha egy nagy családban minden generáció kiveszi a részét a munkából és pl. egy közös gazdaságuk van.
2016. szept. 11. 16:36
 10/13 lumia 532 ***** válasza:
11%
18 evesen el kell koltozni kulonben balek vagy
2016. szept. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!