Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted létezik arra jó...

Szerinted létezik arra jó válasz, hogy egy gyermeknek mikor kell elhagyni a családi fészket?

Figyelt kérdés
Szerinted mikor 'ciki' már az, hogyha a gyermek a szüleivel él? Érezheti a gyermek, hogy a szülei örülnének már annak, hogyha máshol élne? Szerinted az emberek máshogy néznek a szüleivel lakó emberekre?
2016. szept. 11. 15:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó baleknak lenni:D És mégis miből költözzön el valaki 18 évesen elárulnád? Pláne, ha tanul?
2016. szept. 11. 18:25
 12/13 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Szerintem erre nincs recept.

Öcsém például otthon lakik, apám halála után gyakorlatilag ő tartja rendben a házat, tulajdonképpen teljesen függetlenül él ott.

Vagy van egy halom ismerősöm, akiknek 25-30 éves korukig fizetik az egyetemet, lakhatást, meg leginkább a semmittevést, oké hogy külön laknak, de ők mennyire önállóak?

Amit én "cikinek" tartok, mikor valaki otthon lakik, és meg sem próbál önállósodni, nem keres munkát, nem csinál otthon sem semmit, a szülők meg még asszisztálnak is hozzá és eltartják.

2016. szept. 11. 20:21
 13/13 MZ.per.X ***** válasza:
100%

De amúgy néha én is elgondolkozom, hogy milyen jó otthon lenni, hazamenni a családodhoz, azokkal élni, akik a szeretteid. Ráadásul kiadásban is inkább őket támogatnám.

Az sem jobb, hogy idegenekkel kell osztozkodnom egy lakáson, ami nem is az enyém, és a fele fizetésem odaadhatom egy szintén vadidegennek.

2016. szept. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!