Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elhagyni az élettársam?
Figyelt kérdés
Fenyeget,hogy elveszi a gyereket.Mi alapján dönt a bíróság?Azt mondta esélyem sincs,mivel neki a legjobb sztárügyvédjei vannak akik jóba vannak minden bíróval ezért egyből neki fogják ítélni.Bármire képes ez az ember.Van esélyem ellene?(nekem nincs pénzem ügyvédre)2017. febr. 16. 00:22
21/47 A kérdező kommentje:
Különben nem fenyeget az ügyvédekkel,mert valóban nagyon jó kapcsolatban van több sztárügyvéddel.Napi szinten tartják egymással a kapcsolatot
2017. febr. 16. 01:56
22/47 A kérdező kommentje:
Babakellékek vannak,ágy szekrény.ezeket ő vette nem engedi hogy elvigyem.a babakocsit vettem én.
2017. febr. 16. 01:58
23/47 Carragher_x válasza:
De itt ki beszél arról, hogy mit enged? Gondolom nincs egész nap otthon. Hívsz egy költöztetőt arra az időpontra, amikor nincs otthon és átviszed a gyerek cuccait (tökmindegy ki vette, életközösség hahó!), meg a sajátjaidat.
24/47 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy több esélye van e a pénze miatt arra hogy övé legyen a kizárólagos gyermekfelügyeleti jog?
2017. febr. 16. 02:10
25/47 Carragher_x válasza:
Kizárólagos gyermekfelügyeleti joghoz az kéne, hogy rólad nagyon súlyos a gyermeket veszélyeztető dolgok derüljenek ki, bizonyítékokkal. Ez nem sanszos.
A kérdésedre egyébként továbbra sem lehet válaszolni, az biztos, hogy jogi segítségre lesz szükséged.
(És addig is, bármi olyan történik, amikor erőszakoskodni próbál, hívj rendőrt, jól fog jönni a pernél.)
26/47 A kérdező kommentje:
Rendben mindenképp felhívom holnap a nane egyesületet.igen pont ilyenektől félek,hogy kitalál rám dolgokat és majd valahogy bizonyítja ebben segitene neki az ügyvédje.nem tudom miket fog kitalálni
2017. febr. 16. 02:19
27/47 A kérdező kommentje:
Nem szeretném hogy elvigye tőlem a babám.se ugy hogy ő neveli sem pedig akár egy napra is mert ő még pici.soha nem etette soha nem pelenkázta mióta megvan.semmit nem tud vele kezdeni egyszer hagytam vele egy órára akkor is kivitte a minusz 10fokba sapka nélkul.mert szerinte kocsiba nem kell sapka.nyilvan de amig a lakasbol a parkolohazba ert ami legalabb 3 utcara van addig meg is fázott a gyerek plusz huzatot kapott a szeme.na ezert nem hagyom rá soha tobbet es nem is engedem vele el.de ő amugy is leszarja csak ezzel akar itt tartani,hogy ő elveszi.nyilván latogathatja de egyenlőre amig nem csitulnak az indulatai addig csak úgy szeretném ha valaki velem van amig meglatogatja mert felek hogy megver.meg attol felek ha elviszi nem hozza vissza es ha nem enyem a gyerekfelugyeleti jog akkor hiaba megyek oda hogy adja vissza a kisbabam.
2017. febr. 16. 02:32
28/47 A kérdező kommentje:
Ja és amikor ő hibájából beteg lett a gyerek,és ugyebár sírt még velem ordibált hogy hallgattassam már el
2017. febr. 16. 02:33
29/47 anonim válasza:
Egy kis babának anyai gondoskodásra van szüksége, és egy felnőtt férfi ezt nem tudja teljesíteni. Egy kis babát nem fognak az anyjától elszakítani. Akár milyen ügyvédjei legyenek.
Amúgy meg, most sértő lesz, de szerintem nem csak most volt veled agresszív először, miért szültél egy ilyen nyomoréknak gyereket?
30/47 A kérdező kommentje:
30!köszönom neked is hogy irtal nem sérto egyaltalan:igen igaz volt már velem agressziv de soha nem bántott nem hagytam el akkor mert szerelmes voltam.azért szultem neki gyereket mert szerettem es mert eveken keresztul mindennap konyorgott hogy szuljek neki.az egesz terhessegem alatt nagyon kedves volt azt hittem orokre igy marad.tevedtem de engem nem erdekel a mult a jovon gondolkozom csak. El fogom hagyni es kesz a gyerekem nem fog ebbe felnoni.csak abba bizok hogy nekem itelik ennyi.el lehet itelni engem igen biztos mindenkinek tokeletes az elete semmibe soha nem hibázott azért tart ott mindenki ahol....erről ennyit
2017. febr. 16. 03:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!