Elhagyni a szüleimet vagy sem?
Jelenleg egyetemista vagyok levelező tagozaton, édesapám külföldön dolgzik immár 7 éve.Így édesanyámmal és húgommal élek együtt. Ez idő alatt én lettem a családban a férfi (munka, döntések,stb.). Mindig mindenben segítettem anyukámnak és 100%-ban mellette álltam mindenben!
Most viszont kaptam egy állást egy banknál 200 km arrébb ahol én élek. Így csak a tanulmányaimra és a munkámra tudnék koncentrálni.
A kérdésem az lenne ki mit választana? A családot ott hagyná és kezdené a saját életét (anyagilag jól állunk így egyetem után is elég lenne dolgoznom), vagy várna még 3 hónapot (édesapám decemberbe jön haza végleg) és utána keresne magának munkát?
Elhalasztanátok ezt a munkát vagy mennétek a fejetek után?
ha elég jó az állás akkor a munkát választanám...a családot tudom segíteni távolról is...
döntésekben, fizetéssel, havi 1-2x hazamenni és akkor hétvégén elvégezni a "férfi munkákat"...
22F
A munkát választanám és mennék. Elég sokat segítettél otthon, ideje, h éld a saját életedet. Az a 3 hónap meg már nem sok.
28N
Anyád miért nem tud "dönteni", ez miért "férfimunka"?!?!?!
Ne legyél már ennyire begyepesedett fiatal létedre, egy nö éppen úgy képes megoldani az életét, mint egy férfi.
Ha van lehetöséged jó állasra, akkor menj, ezzel anyádéknak is jót teszel, ha eddig nem tette, akkor most elkezdhet önállósodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!