Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem elhagyni az élettársam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elhagyni az élettársam?

Figyelt kérdés
Fenyeget,hogy elveszi a gyereket.Mi alapján dönt a bíróság?Azt mondta esélyem sincs,mivel neki a legjobb sztárügyvédjei vannak akik jóba vannak minden bíróval ezért egyből neki fogják ítélni.Bármire képes ez az ember.Van esélyem ellene?(nekem nincs pénzem ügyvédre)

2017. febr. 16. 00:22
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem hoztál ki a sodromból te vagy ideges nem én.csak az bántott hogy te ismeretlenul pitsanak nevezel meg arra célzol hogy penzehes vagyok. De te nyilván nem vagy idegbeteg ha ilyen indulatosan reagalsz egy kerdesre
2017. febr. 16. 03:24
 32/47 A kérdező kommentje:
neked nem mindegy?mennyi fájdalom van a lelkedben szörnyű...
2017. febr. 16. 04:29
 33/47 A kérdező kommentje:
De te mi vagy bíró?te nézed a gyerekem érdekeit? Nem érdekel mit kívánsz nekem én gyerekem soha nem fog nevelőszülőkhöz kerülni de a tied igen mert idegbeteg vagy
2017. febr. 16. 04:34
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

Nincs itt 56os válasz ;D

A "csúnya gonosz rossz rossz" válaszadokra értettem, hogy egyetertek

2017. febr. 16. 04:35
 35/47 A kérdező kommentje:
Nem mondtam soha hogy tele voltam pénzzel...egyebkent azert ures a lakasom mert nemreg vettem ha erdekel.nem érdekel a kritika ez nem vélemény nyilvánito oldal hanem kerdesre valaszt adó...az hogy mikor alszok semmi kozod
2017. febr. 16. 04:38
 36/47 A kérdező kommentje:
Én irtam hogy gonosz meg csunya az idegbetegnek irtam
2017. febr. 16. 04:39
 37/47 A kérdező kommentje:
De egyebkent aki azt hiszi gazdag palihoz mentem az mibol gondolja ezt???nekem sose volt gazdag a párom.csak jo kapcsolatai vannak ennyi kulonben most orokolt fel eve ket millio forintot ennyi....azelott sose volt penze ugyan annyit kerestunk szóval nem voltam se csóróbb se gazdagabb nála
2017. febr. 16. 04:51
 38/47 Orfeus ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges volt végigolvasni a sok madár kommentjét. Nagyon türelmes ember vagyok, de a buta tróger emberek engem is kitudnak hozni a sodromból hamar. A kérdés nem az volt hogy pénzre ment e, amikor megszülte valakinek a babát. A lényeg az volt, hogy menekülne, de nem mer.

Kíváncsi lennék hányan voltatok hasonló szituba, hogy így kitudjátok oktatni a kérdezőt, esetleg láttatlanban véleményt formálni róla. Egyáltalán nem kell csodálkozni azon hogy fél, vagy azon hogy percenként figyeli hogy kap e értelmes választ a kérdésére, és az ilyen gyökerek irogatnak neki, akiknek semmi életük nincs, nem hogy gyerek, de még pin@t se fogtak. Itt sajnos ilyen emberekkel fogsz talákozni, mert ők azért vannak itt, mert más nem foglalkozik velük.

A kérdésedre pedig a reakcióm a következő:

Minél több hangfelvételt készítenék az ilyen "kellemes beszélgetésekről", ami a bíróságon elég nagy hangsúlyt kapna. Nehéz a dolog, hogy ha házasok vagytok, akkor ha jól tudom van ilyen békítés, valami ilyesmi, amire eljártok és jól megbeszélgetitek hogy mi a probléma. A gyerek érdekeit figyelembe véve.

Az hogy sztárügyvéd vagy sem, az semmit nem jelent egy gyermekelhelyezési perben. Az esetek 90%-ában az anyának adják. Az apa mindig tejel, az anya pedig nevelheti a gyereket. Nálunk is majdnem ilyenre került a sor a sok vita miatt, bár sosem kiabáltunk igazából egymással, és támogattam volna őket mindenben. De ennek ellenére az ügyvédem azt mondta hogy ha nagyon szeretném a babát akkor valami nagyot kell villantanom.

Ha van házad, akkor oda kifognak menni a gyámügytől. Körülnéznek van e minden a babának ami kell, és persze neked. De semmi olyan extrát nem néznek egyébként, hűtő, ágy stb. Ha feltudod szerelni a házat beláható időn belül, akkor a legjobb út gyorsan bebútorozni a házat, hogy élhető legyen. Nem kell semmi cifra.... És ha a pénz elég arra, hogy eltartsd a gyereket, a fent említett körülmények biztosítva vannak, és főleg odateszel a bíró elé egy komolyabb hangfelvételt, akkor nyert ügyed van.

Nincs okuk amiért az apának tudnák adni, lehetetlen. A törvény annyira az anya részére kedvez mindig, hogy hiába az x 100.000-es fizetésem, házam, autóm, a bíróság a babát az anyának ítélte volna, pedig a szüleihez cuccolt volna egy kis panelbe...

Ha pedig ilyen megtörténne akkor lehet fellebbezni, és az ügyvéd segít majd hogy milyen irányból közelítsétek meg. De ha az megvan amit leírtam fent, akkor nem kell félned semmitől, hidd el.

Kérhetsz utána távoltartási végzést stb stb. De azt hogy nem láthatod te vagy ő, az ítélet után, olyan nem nagyon van. Ahoz nagyon komoly indok kell. Bizonyítania kéne h veszélyeztetted, stb.

Vedd fel a kapcsolatot segélyszerevezettel, aki illetékes ezügyben, ingyen segítenek mindenben. De tömören igazából ennyi. Ha apaként akarnád a gyereket, akkor az nagyon kemény dió lenne.

A sok trollnak meg annyit, hogy ez legyen a legnagyobb örömötök hogy bántani próbáltok egy anyát, aki kétségbe van esve. Férfi létemre nem tudom milyen lehet, de láttam a feleségem szemébe, és nem lehet kellemes dolog, pedig nálunk nem is volt ilyen rossz a kapcsolat.

2017. febr. 16. 05:04
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel, vetess látletet miután bántalmaz.

Garantálom,hogy nem fogják odaítélni így a gyereket.Ha meg mégis, a kapcsolatai miatt,akkor fordul a gyámhivatalhoz vagy esetleg a médiához.

Ilyen nincs,hogy egy agresszív baromnak ítik a gyereket,az anya helyett

2017. febr. 16. 06:42
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
Xd,
2017. febr. 16. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!