Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőt megütni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem tudom kinek adjak igazat, a nőnek, vagy a férfinek. Nem tudom a konkrét esetet, nem voltam ott, de egy férfi ismerősöm megütötte a barátnőjét, azt mondta hogy csak egy pofont kapott... mert a lány megütötte őt veszekedés közben, és az ő véleménye, hogy őt senki nem ütheti meg, és mert a nők azt képzelik, hogy nekik mindent szabad. Nem tudom ilyen helyzetben mit tennétek ? Első sorban férfiak válaszát várom, de a nőkét is meghallgatom.
2017. febr. 6. 20:29
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
55%

Aki a gyenge vs erős maszlaggal jön, annak csak megemlítem, hogy nem a fizikai erő dönt.

[link]

A képen látható nők nem erősebbek egy átlag férfinál, mégis akár ölni is képesek, nem fegyverrel, hanem puszta kézzel. Hagyjam magam, mert erősebb vagyok ? Fenét! Ha nem ütök meg senkit, akkor engem se üssenek meg. Ha megütnek akkor védekezek/visszaütök. Ha megütnek és nincs semmi következménye, akkor azt a hamis illúziót kapod, hogy megteheted legyél nő, vagy férfi. Aki agresszív és nem lehet leállítani azt helyre kell tenni. Nem azért mert állat a másik, hanem azért, mert így működik az ember.

2017. febr. 7. 04:11
 52/59 Sunshinedoll ***** válasza:
56%
De miért akartok ennyire nőket ütni b-zmeg? Kicsi a farkatok, vagy mi a gond?
2017. febr. 7. 08:51
 53/59 anonim ***** válasza:
16%
# 52 Szívemből szóltál.
2017. febr. 7. 09:23
 54/59 anonim ***** válasza:
45%
Nem akar senki nőket ütni és azt sem akarja senki, hogy nők üssenek. Pláne ne úgy hogy még vigyorognunk is kelljen hozzá.
2017. febr. 7. 09:43
 55/59 anonim ***** válasza:
64%

Akar a franc nőt ütni,a legutóbbi hisztis pic*ának is elnéztem 2 alkalmat,hogy a semmire ku*va anyázik meg pofozkodik aztán szóltam neki a legközelebbi hasonlónál repül a pofon és végleg felhagyunk a hancúrpartikkal.

És ekkor még kiakadt,hogy én milyen egy erőszakos állat vagyok!! :D Alapvetően nem kell erőszakoskodni de ez mind2 félre igaz baxátok meg.Vannak ám határok!

2017. febr. 7. 09:49
 56/59 anonim ***** válasza:
69%

"De miért akartok ennyire nőket ütni b-zmeg? Kicsi a farkatok, vagy mi a gond?"

Ha neked abból, hogy senkit nem ütünk meg, amíg ő se minket, ám amint valaki megütött minket, nem érdekel a neme, és visszaütünk, az jön le, hogy nőket akarunk ütni, akkor gond van odafenn.

2017. febr. 7. 10:05
 57/59 anonim ***** válasza:
Mert elzárkóznak attól, hogy az erőszaknak nincs neme. Alapból nem kell pofozkodni.
2017. febr. 7. 10:30
 58/59 anonim ***** válasza:
66%
Volt egy pasim. Éretlen kezeletlen volt. Sok volt a feszkó miatta. Neha drogozott. Egy házibuliban eltűnt. Bezárkózott órákra egy szobába hogy drogozzon es ki tudja mit csinàljon egy haverjával. Telefont se vette fel. Mikor már majdnem rájuk törtem az ajtót nagy nehezen kijöttek. Írtó ideges voltam. Leesett hogy drogoztak. Eljárt a kezem. Felpofoztam. Utána szakítottam vele. Nem bánom a dolgot. Életemben nem voltam olyan ideges. Nem is illettünk össze.
2017. febr. 8. 00:35
 59/59 anonim ***** válasza:
53%
Ja és nem, nem ütött vissza. Még egy éven keresztül próbálta magát vissza könyörögni.
2017. febr. 8. 00:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!