Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőt megütni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem tudom kinek adjak igazat, a nőnek, vagy a férfinek. Nem tudom a konkrét esetet, nem voltam ott, de egy férfi ismerősöm megütötte a barátnőjét, azt mondta hogy csak egy pofont kapott... mert a lány megütötte őt veszekedés közben, és az ő véleménye, hogy őt senki nem ütheti meg, és mert a nők azt képzelik, hogy nekik mindent szabad. Nem tudom ilyen helyzetben mit tennétek ? Első sorban férfiak válaszát várom, de a nőkét is meghallgatom.
2017. febr. 6. 20:29
1 2 3 4 5 6
 11/59 A legrosszabb ***** válasza:
29%
Nem ütsz meg nőt! Tartsanak itt engem GYK-n akármekkora nőgyűlölő féregnek, de akkor sem ütsz meg nőt, soha! Képzeljék a nők magukat félistennek, az sem érdekel, de nem lenne kurázsim nőt megütni. Ellenben mit látok, mit tapasztalok? Az agresszív nőverő manipulátor köсsögláda faszi heti rendszerességgel abriktolja élete párját, s mindezek ellenére napi szinten látom tőlük a "hát ő ilyen", "hát ő túlságosan magabiztos", "erős egyéniség" stb. maszlagot. Na most akkor végül is mi kell a nőknek?
2017. febr. 6. 20:45
 12/59 anonim ***** válasza:
92%
Senkit sem szabad megütni, hacsak nem önvédelem. Ennyi, nincs tovább.
2017. febr. 6. 20:46
 13/59 anonim ***** válasza:
75%
Pár napja olvastam, hogy egy utcán sétáló pár szóváltásba keveredett és odáig fajult a vita, hogy a férfi a földön rugdosta a várandós barátnőjét. Vádemelés megtörtént, de a nő megbocsájtott és elrendezték ezt az apró malőrt. Kíváncsian várom, hogy ez a felelősségteljes nő akkor is megbocsájt-e majd ennek a talpig férfinak, ha az majd az újszülöttet rugdossa, mert olyan idegesítően ordít.
2017. febr. 6. 20:47
 14/59 anonim ***** válasza:
18%
11 Nem verésről volt szó.
2017. febr. 6. 20:49
 15/59 anonim ***** válasza:
30%
Ki az a boozi, aki ezeket a válaszokat lepontozza?
2017. febr. 6. 20:51
 16/59 anonim ***** válasza:
48%
13, köszönjük a történetet, de nem tudom, hogy jön ez ide. Olvasd el még egyszer a kérdést: A nő megütötte a férfit, a férfi pedig visszaütött. Ennyi erővel a férfi is féltheti a jövőbeli gyermekét a nőtől.
2017. febr. 6. 20:51
 17/59 anonim ***** válasza:
42%

Egyes válaszolók úgy írnak, mintha ez a rész nem is lenne ott a magyarázatban:

"mert a lány megütötte őt veszekedés közben"

Enélkül igazuk is lenne, mert akkor a férfi valóban undorító dolgot tett volna. Így viszont a nő az első számú bűnös. Persze, meg lehet jegyezni, hogy a férfi se jól kezelte a helyzetet, de akkor sem ő kezdte a verekedést.

2017. febr. 6. 20:52
 18/59 anonim ***** válasza:
86%
Úgy jön ide, hogy összevesztek és a férfi elkezdte ütni a terhes nőt. Az visszaütött, a férfi durvábban, mire a nő a földre került, a hapsi pedig ott is rugdosta. Miért, szerinted nem ideillő történet? Konfliktus agresszióval történő elrendezése. Szerintem erről szólt a kérdés.
2017. febr. 6. 20:53
 19/59 anonim ***** válasza:
96%
Engem utott mar meg pasim,tobbek kozott olyan okkal,hogy idegesitette a hisztim(csak meg akartam vele beszelni ami bantott),le akart allitani,ezert utott(tehat onvedelem sem volt,mert a kozelebe nem jartam annak,hogy megussem). Hat onnantol kezdve nem tudtam ra ferfikent tekinteni,csak mint valami szanalmas alakra.
2017. febr. 6. 20:54
 20/59 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én csak +pontot adok, senkit nem pontoztam le! Hát, látom elég egyértelmű a válasz, lehet gondolkodni sem kell ezen...
2017. febr. 6. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!