Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőt megütni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem tudom kinek adjak igazat, a nőnek, vagy a férfinek. Nem tudom a konkrét esetet, nem voltam ott, de egy férfi ismerősöm megütötte a barátnőjét, azt mondta hogy csak egy pofont kapott... mert a lány megütötte őt veszekedés közben, és az ő véleménye, hogy őt senki nem ütheti meg, és mert a nők azt képzelik, hogy nekik mindent szabad. Nem tudom ilyen helyzetben mit tennétek ? Első sorban férfiak válaszát várom, de a nőkét is meghallgatom.
2017. febr. 6. 20:29
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
19%

"Úgy jön ide, hogy összevesztek és a férfi elkezdte ütni a terhes nőt. Az visszaütött, a férfi durvábban, mire a nő a földre került, a hapsi pedig ott is rugdosta. Miért, szerinted nem ideillő történet? Konfliktus agresszióval történő elrendezése. Szerintem erről szólt a kérdés."

Igen, csakhogy a kérdező történetében, ha jól értem, a nő kezdte el ütni a férfit. Nagyon nem mindegy.

2017. febr. 6. 20:54
 22/59 anonim ***** válasza:
51%
Folytatom: Nagyon nem mindegy. Én soha senkire nem emelnék kezet addig, amíg ő se üt meg engem (vagy a szeretteimet). Onnantól kezdve viszont, hogy ő verekszik, ne panaszkodjon, ha ő is kap.
2017. febr. 6. 20:56
 23/59 anonim ***** válasza:
93%
De. Teljesen mindegy ki üt. Senkinek nem szabad ütnie. Egyik előző válaszomban le is írtam.
2017. febr. 6. 20:56
 24/59 anonim ***** válasza:
27%
# 22 Ja, szóval akkor írd úgy, hogy ha téged megütnek, visszaütsz. Gyönyörű. Légy rá büszke.
2017. febr. 6. 20:57
 25/59 anonim ***** válasza:
17%

"De. Teljesen mindegy ki üt. Senkinek nem szabad ütnie. Egyik előző válaszomban le is írtam."

Mégis sokan a férfit támadják első sorban, pedig a kérdésből én úgy értem, hogy a nő kezdte.

2017. febr. 6. 20:58
 26/59 anonim ***** válasza:
41%

"Ja, szóval akkor írd úgy, hogy ha téged megütnek, visszaütsz. Gyönyörű. Légy rá büszke."

Miért, hagynom kellene magam?

Gondolom, most agresszívnak tartasz. Leírtam, hogy amíg engem nem üt meg valaki, addig én se őt. Ilyen egy igazi agresszív ember, igaz?

2017. febr. 6. 20:59
 27/59 anonim ***** válasza:
19%
Legfeljebb egy pohár hidegvizet kapna és járna neki a keksz is. A vizet persze buksira. :D
2017. febr. 6. 21:12
 28/59 anonim ***** válasza:
58%

saját sztorim:

az egyik ex barátnőm egy idegbeteg nőszemély volt, sokszor ütött meg engem ha éppen rájött az 5 perc.

egyszer odáig fajult a dolog, hogy úgy szájba vágott, hogy elestem és betörtem az erkély ajtót.

na akkor először kapott egy szép nagy pofont, de olyan igazi fülcsengetős tenyerest, majd a cuccaival együtt kidobtam az ajtón.

hogy jogos volt e? 100%-ban

nőt soha nem ütünk mag? haha :)

sokszor a lefogás lófaszt nem ér, mert beléd harap, vagy tökön rúg, és akkor cseszheted a "lefogást", olyankor csak egy pofonnal lehet leállítani.

persze ez a csaj egy külön kategória volt, nem is voltam vele fél évnél tovább, viszont az önvédelem az önvédelem, függetlenül attól hogy egy 50 kilós nőről, vagy egy férfiról van szó.

(jöhet a lepontozás)

2017. febr. 6. 21:30
 29/59 anonim ***** válasza:
50%

28-as egy kicsit sem sajnállak. A történetben te vagy a marha. De most komolyan, tényleg, kérlek mond már meg, az első alkalom után, mikor megütött, mi a búbánatos lóf_szért nem dobtad ki? Miért kellett megvárni amíg így elfajul?

Kérdező, miért kéne bárkinek is igazat adnod? Nyilvánvaló, hogy senkinek nincs "igaza". Aki képtelen erőszak nélkül elrendezni a problémáit, azt kerülni kell, mint a tüzet, tökmindegy hogy férfi vagy nő.

Ez is egy baromság, hogy "a nők azt képzelik, hogy nekik mindent szabad". Ha látod, hogy egy idegbeteg pitsa, akkor kivágod, mint macskát szarni, és akkor azt képzel magáról amit akar, te meg kereshetsz egy normális nőt.

Ezen mi ilyen bonyolult?

2017. febr. 6. 21:44
 30/59 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell pfázni meg undormány modon beszélni a másikkal és akkor nem lesz baj.

De a kapcsolat, ahol bárki megüti a másikat egy rakat fos.

27n

2017. febr. 6. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!