Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt megütni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem tudom kinek adjak igazat, a nőnek, vagy a férfinek. Nem tudom a konkrét esetet, nem voltam ott, de egy férfi ismerősöm megütötte a barátnőjét, azt mondta hogy csak egy pofont kapott... mert a lány megütötte őt veszekedés közben, és az ő véleménye, hogy őt senki nem ütheti meg, és mert a nők azt képzelik, hogy nekik mindent szabad. Nem tudom ilyen helyzetben mit tennétek ? Első sorban férfiak válaszát várom, de a nőkét is meghallgatom.
A nőt soha nem ütjük meg! Ez nálam alap, még akkor is ha megütött.
2017. febr. 6. 20:31
2/59 anonim válasza:
Legfeljebb lefogni, ha tombol, de megütni soha. Nevelőapám volt ilyen, ha nem bírta elviselni, hogy nem neki volt igaza, akkor kezdett verekedni. Gyermekded csökevény, hiába 50 éves.
2017. febr. 6. 20:35
3/59 anonim válasza:
Ütött már meg nő. Reakció, megfogtam a kezét és mosolyogtam.
Nem egy súlycsoport. Rám nézve szégyen, ha vissza ütök. Nincs annyi önfegyelmem, hogy nőt nem ütök meg, az az én gyengeségem.
2017. febr. 6. 20:36
4/59 anonim válasza:
Úgy van ahogy az előttem válaszolók mondják.
Soha!
2017. febr. 6. 20:38
5/59 anonim válasza:
Az a kapcsolat, ahol már egymást pofozgatják egy nagy rakás szar.
Szerintem az az igazi férfi, aki nem üt vissza, még akkor se ha jogos lenne.
2017. febr. 6. 20:39
6/59 anonim válasza:
Nőként férfit se tudnék megütni. Sőt, úgy egyáltalán soha senkit.
7/59 anonim válasza:
védekezni nem bűn
és férfi vagyok.
Szánt szándékkal megütni...na az baj.
8/59 anonim válasza:
Alapnak kéne lennie, hogy nem ütünk meg senkit. Deee azért vannak olyan nő ismerőseim, sőt, barátaim is akiknél hallom, hogy miket meg nem engednek maguknak és már én szurkolok a pasijuknak, hogy álljanak ki magukért és verjenek le egy jó nagy nyakast, hogy tudják hol a helyük. Nem vagyok az erőszak híve, de azért ez erősen helyzetfüggő. 26/N
2017. febr. 6. 20:41
9/59 anonim válasza:
Nőt nem ütünk meg, nem ellenfél. Nekem szégyen, ha annak tartom és visszaütök. Mintha a válladon csiripelő verebet a falhoz csapnád, mert idegesít. Egyáltalán nem kemény, hanem szánalmas.
2017. febr. 6. 20:43
10/59 anonim válasza:
Nem vagyok férfi. Nem mondom, hogy minden kis apróságért, de szerintem van az az ok, amikor egy nő is qurvára megérdemli azt a bizonyos pofont.
Bizony sok nő kihasználja azt, hogy a férfiakat elítélik emiatt, míg a nőket nem nagyon, mert hogy nem egy súlycsoport. Én ezt nem tartom igazságosnak.
Ha a nő nem akarja, hogy megüssék, neki se ez legyen az eszköze. Ennyi a véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!